ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Γυναικών: Πρεμιέρα στα προκριματικά του Eurobasket 2021 κόντρα στην Σλοβενία

Εθνική Γυναικών: Πρεμιέρα στα προκριματικά του Eurobasket 2021 κόντρα στην Σλοβενία
EUROKINISSI

Η Εθνική Γυναικών ξεκινά τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Eurobasket 2021 έχοντας δύσκολη αποστολή, αφού αντιμετωπίζει την ισχυρή Σλοβενία εκτός έδρας.

Η Εθνική Γυναικών πέφτει κατευθείαν στα βαθιά. Στην πρεμιέρα των προκριματικών του Eurobasket 2021 η ομάδα του Βασίλη Μασλαρινού έχει δύσκολη αποστολή, αφού αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ισχυρή Σλοβενία (21:10).

Η Σλοβενία βρίσκεται στο Νο2 του Ranking της FIBA, γεγονός που από μόνο του δείχνει το δύσκολο εγχείρημα που καλείται να φέρει εις πέρας η Εθνική Γυναικών, η οποία θα παραταχθεί χωρίς την Αγγελική Νικολοπούλου, που έμεινε τελευταία στιγμή εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού, με την Βασιλική Λούκα να παίρνει τη θέση της.

Ο Βασίλης Μασλαρινός θα έχει στην διάθεσή του τις εξής 12 παίκτριες: Κατερίνα Σωτηρίου (φόργουορντ), Άρτεμη Σπανού (σέντερ), Άννα Σπυριδοπούλου (φόργουορντ), Βασιλική Λούκα (σέντερ), Τζάκι Γέμελος (γκαρντ/φόργουορντ), Πηνελόπη Παυλοπούλου (γκαρντ), Άννα Νίκη Σταμολάμπρου (γκαρντ), Βίκυ Καραμπάτσα (φόργουορντ), Διονυσία Αλεξανδρή (γκαρντ), Ιωάννα Χατζηλεοντή (φόργουορντ), Ιωάννα Δίελα (φόργουορντ), Έλενα Μποσγανά (γκαρντ/φόργουορντ).

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ