ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Ο Μπουρούσης περιμένει τους φιλάθλους στο Ηράκλειο

Εθνική Ελλάδας: Ο Μπουρούσης περιμένει τους φιλάθλους στο Ηράκλειο

Η Εθνική Ελλάδας θα υποδεχθεί την Γεωργία (21/2, 20:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) στο τελευταίο της εντός έδρας παιχνίδια για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ο Γιάννης Μπουρούσης περιμένει τους φιλάθλους στα "Δύο Αοράκια".

Η Κρήτη μετά τον τελικό του Κυπέλλου άρχισε να κινείται στους ρυθμούς της αναμέτρησης της Εθνικής Ελλάδας με την Γεωργία (21/2, 20:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η ΕΟΚ δημοσιεύοντας ένα video με κάποια από τα highlights του Γιάννη Μπουρούση ενημέρωσε πως ο αρχηγός της επίσημης αγαπημένης "σας περιμένει στο Ηράκλειο για τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της Εθνικής Ομάδας στο δρόμο της για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019", ενώ παράλληλα εξέδωσε και ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα:

"Η Εθνική Ανδρών ετοιμάζεται να δώσει τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

Η αναμέτρηση με την Γεωργία θα φιλοξενηθεί στην Κρήτη, στο Νέο ΚΓ Ηρακλείου (Δύο Αοράκια) την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου στις 20.30. Τα εισιτήρια της αναμέτρησης μπορείτε να τα προμηθευτείτε:

* Καθημερινά από το Ferias Travel (Γραφείο Γενικού Τουρισμού, Εθν. Αντιστάσεως 176) από τις 09.00 ως τις 19.00,

* Από το Νέο ΚΓ Ηρακλείου (Δύο Αοράκια) στις 19 και 20 Φεβρουαρίου από τις 11.00 ως τις 18.00

* Από τα εκδοτήρια στο Νέο ΚΓ Ηρακλείου (Δύο Αοράκια) στις 21 Φεβρουαρίου από τις 17.00 και ως την ώρα έναρξης του αγώνα

* Ηλεκτρονικά στη διεύθυνση https://www.ticketcore.gr/tickets/fwc2019/

Η Γενική Είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ