ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Με τον Σκουρτόπουλο στα προκριματικά του EuroBasket 2021

ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ / ΚΙΝΑ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2019 / ΤΣΕΧΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: FOR EDITORIAL USE ONLY / FIBA.COM)
ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ / ΚΙΝΑ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2019 / ΤΣΕΧΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: FOR EDITORIAL USE ONLY / FIBA.COM) EUROKINISSI SPORTS

Η απόφαση μοιάζει ειλημμένη. Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μένει στον πάγκο της Εθνικής και θα είναι αυτός που θα την καθοδηγήσει στα προκριματικά του EuroBasket 2021.

Με τον προπονητή που την οδήγησε στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα συνεχίσει η Εθνική Ελλάδας, καθώς ο Θανάσης Σκουρτόπουλος θα είναι αυτός που θα κρατά το τιμόνι και στα προκριματικά για το EuroBasket 2021.

Ο έμπειρος τεχνικός -που "κλείδωσε" πρώτος σε όλη την Ευρώπη το εισιτήριο για την Κίνα- θα συνεχίσει να ηγείται του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, θα συνεχίσει να επιλέγει τους παίκτες που θα αγωνίζονται στη διαδικασία που συνηθίσαμε να αποκαλούμε "παράθυρα", θα είναι εκείνος που θα δουλέψει με στόχο η Ελλάδα να πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο με τη Λετονία, τη Βοσνία και τη Βουλγαρία.

Το πρώτο ζευγάρι αγώνων θα γίνει στις 21 (εντός με Βουλγαρία) και τις 24 Φεβρουαρίου 2020 (εκτός με Βοσνία), το δεύτερο θα γίνει στις 26 (εντός με Λετονία) και τις 29 Νοεμβρίου 2020 (εκτός με Βουλγαρία) και το τρίτο θα γίνει στις 19 (εντός με Βοσνία) και τις 22 Φεβρουαρίου 2021 (εκτός με Λετονία).

Η απόφαση των παραγόντων της ΕΟΚ να στηρίξουν τον Σκουρτόπουλο είναι δεδομένη, ενώ τον Ιούλιο η ομάδα θα συμμετάσχει και σε ένα από τα προολυμπιακά τουρνουά με στόχο να το κερδίσει για να ταξιδέψει στο Τόκιο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ