ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ανδρών: Χωρίς Μπουρούση-Κατσίβελη κόντρα στην Γερμανία

Εθνική Ανδρών: Χωρίς Μπουρούση-Κατσίβελη κόντρα στην Γερμανία
EUROKINISSI

Η Εθνική Ανδρών θα παραταχθεί χωρίς τους Γιάννη Μπουρούση και Δημήτρη Κατσίβελη στον αγώνα με την Γερμανία (24/2) για την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Μετά τη νίκη της επί της Γεωργίας (81-69) , η Εθνική Ανδρών έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία της για τον αγώνα με την Γερμανία (24/2) για την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει την πρωτιά του ομίλου. Σε αυτή την προσπάθειά της δεν θα έχει την βοήθεια των Γιάννη Μπουρούση και Δημήτρη Κατσίβελη.

Ο αρχηγός της Εθνικής αναμένεται να επιστρέψει στην Κίνα για να ενσωματωθεί στην ομάδα του, ενώ ο Κατσίβελης συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ίωση, η οποία τον είχε αφήσει εκτός 12αδας και κόντρα στην Γεωργία.

Την θέση του Μπουρούση στην 12αδα της Ελλάδας αναμένεται να πάρει ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ενώ η απουσία του έμπειρου σέντερ σημαίνει ότι θα μεγαλώσει ο ρολος των Βαγγέλη Μαργαρίτη, Δημήτρη Μαυροειδή και Δημήτρη Κακλαμανάκη.

Ο Θανάσης Σκουρτοπουλος θα έχει στην διάθεσή του τους εξής παίκτες: Γιάννης Αθηναίου, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Αντώνης Κόνιαρης, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Λευτέρης Μποχωρίδης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Λίνος Χρυσικόπουλος, Νίκος Γκίκας, Λεωνίδας Κασελάκης, Δημήτρης Μαυροειδής, Χρήστος Σαλούστρος

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ