ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ανδρών: Χωρίς Κόνιαρη κόντρα στην Δομινικανή Δημοκρατία

Εθνική Ανδρών: Χωρίς Κόνιαρη κόντρα στην Δομινικανή Δημοκρατία
EUROKINISSI

Με 11 παίκτες θα παραταχθεί η Εθνική Ανδρών στο φιλικό με την Δομινικανή Δημοκρατία (14:30, LIVE Blog από το Sport24.gr), αφού ο Αντώνης Κόνιαρης έμεινε εκτός αποστολής λόγω φαρυγγίτιδας.

Χωρίς τον Αντώνη Κόνιαρη θα παραταχθεί η Εθνική Ανδρών στο φιλικό με την Δομινικανή Δημοκρατία (14:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) στο πλαίσιο του τουρνουά "Atlas".

Όπως ενημέρωσε η ΕΟΚ, ο 22χρονος γκαρντ ταλαιπωρείται από φαρυγγίτιδα και έτσι αποφασίστηκε ότι θα ήταν καλύτερο να μείνει εκτός αποστολής. Μάλιστα, ο Κόνιαρης έμεινε στο ξενοδοχείο.

Κάπως έτσι, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος αναμένεται να έχει 11 παίκτες στην διάθεσή του - με μόλις τρεις από αυτούς να είναι γκαρντ - στο προτελευταίο φιλικό της Εθνικής Ανδρών πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας.

Αναλυτικά, ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα έχει μαζί του τους εξής:

Γκαρντ: Νικ Καλάθης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης

Φόργουορντ: Θανάσης Αντετοκούνμπο, Ιωάννης Παπαπέτρου, Κώστας Παπανικολάου, Γιώργος Πρίντεζης, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Γιάννης Αντετοκούνμπο

Σέντερ:Γιάννης Μπουρούσης, Γιώργος Παπαγιάννης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Σλούκας αναμένεται να μεταβεί στην Κίνα την Τετάρτη (28/8) και να ξεκινήσει προπονήσεις την Πέμπτη (29/8).

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ