ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ανδρών: Ξημερώματα οι αγώνες στο προολυμπιακό του Καναδά

Εθνική Ανδρών: Ξημερώματα οι αγώνες στο προολυμπιακό του Καναδά

H FIBA ανακοίνωσε τις ώρες των αγώνων της Εθνικής Ανδρών στο Προολυμπιακό τουρνουά του Καναδά, οι οποίοι είναι προγραμματισμένοι για τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας.

Από την στιγμή που έγινε γνωστό ότι η Εθνική Ανδρών κληρώθηκε στον Όμιλο που θα διεξαχθεί στον Καναδά στο προολυμπιακό τουρνουά (23-28/6) οι "διαβασμένοι" ήξεραν ότι οι αγώνες της θα γινόντουσαν μεταμεσονύκτια λόγω της διαφοράς ώρας. Η επιβεβαίωση ήρθε λοιπόν τώρα από την FIBA.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία ανακοίνωσε τις ώρες των αγώνων της Εθνικής στο Προολυμπιακό τουρνουά, με την Ελλάδα να αναμένεται στην πρεμιέρα να αντιμετωπίσει τον Καναδά (24/6, 02:05), ενώ δύο ημέρες αργότερα θα αντιμετωπίσει την Κίνα (26/6, 02/05). Αν η Ελλάδα καταλάβει μία από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου, τότε θα προκριθεί στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Υπενθυμίζεται ότι στον άλλο Όμιλο του προολυμπιακού τουρνουά βρίσκονται η Ουρουγουάη, η Τσεχία και η Τουρκία. Την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα πάρει η ομάδα που θα καταλάβει την πρώτη θέση στο τουρνουά.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ