ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ανδρών: Κόντρα στην Τουρκία για την 2η μέρα του Ακρόπολις

Εθνική Ανδρών: Κόντρα στην Τουρκία για την 2η μέρα του Ακρόπολις
Eurokinissi EUROKINISSI

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Τουρκία (17/8, 20:30, ΕΡΤ Sports HD) στο πλαίσιο της 2ης ημέρας του τουρνουά Ακρόπολις, χωρίς να υπολογίζει τον τραυματία Κώστα Σλούκα.

Το πρώτο δείγμα της Ελλάδας στο τουρνουά Ακρόπολις δεν ήταν απλά καλό. Ήταν εντυπωσιακό . Η Εθνική νίκησε πολύ εύκολα την Ιταλία 83-63 ενώπιον περίπου 12.000 θεατών στο ΟΑΚΑ και απόψε (17/8, 20:30, ΕΡΤ Sports HD) θα προσπαθήσει να κάνει κόντρα στην Τουρκία το 5/5 στους αγώνες προετοιμασίας για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας (31/8-15/9).

Αν υπάρχει κάποιο μελανό στοιχείο από το ματς με την Ιταλία , τότε αυτό είναι ο τραυματισμός του Κώστα Σλούκα . Ο διεθνής γκαρντ της Φενέρμπαχτσε υπέστη κάκωση στην δεξιά γάμπα κατά την διάρκεια του δεύτερου δεκαλέπτου, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να αγωνιστεί τόσο στο αποψινό παιχνίδι με την Τουρκία, όσο και στο αυριανό με την Σερβία.

Όσον αφορά στον σημερινό αντίπαλο της Εθνικής, στον πρώτο της αγώνα για το Ακρόπολις η Τουρκία δεν κατόρθωσε να προβάλει αντίσταση στην πανίσχυρη Σερβία, η οποία πήρε πολύ εύκολα τη νίκη με 87-72. Η Ελλάδα και η Τουρκία θα αναμετρηθούν μόλις για δεύτερη φορά στην 33χρονη ιστορία του Ακρόπολις. Η πρώτη ήταν το 2015, όταν η Εθνική είχε επιβληθεί με 62-58.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (17/8):

18:00 (ΕΡΤ Sports HD) Ιταλία - Σερβία

20:30 (ΕΡΤ Sports HD) Ελλάδα - Τουρκία

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ