ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ανδρών: Κόντρα στην Ουγγαρία, στο πρώτο επίσημο φιλικό

Εθνική Ανδρών: Κόντρα στην Ουγγαρία, στο πρώτο επίσημο φιλικό
EUROKINISSI

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Ουγγαρία (21:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) στο πλαίσιο του τουρνουά "Aegean", στο πρώτο επίσημο φιλικό της ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας.

Μία ημέρα μετά το ανεπίσημο... ξεμούδιασμα κόντρα στο Ιράν, η Εθνική Ανδρών κάνει σήμερα (9/8) πρεμιέρα στα επίσημα φιλικά, αντιμετωπίζοντας στα "Δύο Αοράκια" την Ουγγαρία (21:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) για το τουρνουά "Aegean", στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος και οι παίκτες του θα παρουσιαστούν έτσι για πρώτη φορά στο κοινό (το φιλικό με το Ιράν ήταν κεκλεισμένων των θυρών), ξεκινώντας τα φιλικά κόντρα σε έναν αντίπαλο μέτριας δυναμικότητας, προκειμένου να αυξήσουν σταδιακά το επίπεδο ανταγωνιστικότητας.

Προς το παρόν δεν είναι ακόμα σίγουρο αν ο κόουτς της Εθνικής θα έχει στην διάθεσή του τους Γιάννη Αντετοκούνμπο (γαστρεντερίτιδα) και Θανάση Αντετοκούνμπο (ενοχλήσεις στη μέση), οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν κόντρα στο Ιράν. Θα έχει πάντως σίγουρα τους Γιάννη Αθηναίου, Κώστα Αντετοκούνμπο, Παναγιώτη Βασιλόπουλο, Νικ Καλάθη, Αντώνη Κόνιαρη, Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Βαγγέλη Μάντζαρη, Ντίνο Μήτογλου, Γιάννη Μπουρούση, Γιώργο Παπαγιάννη, Κώστα Παπανικολάου, Ιωάννη Παπαπέτρου, Γιώργο Πρίντεζη, Χρήστο Σαλούστρος και Κώστα Σλούκα.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ