ΜΠΑΣΚΕΤ

Εθνική Ανδρών: Κόντρα στην Γερμανία για το 9/9

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / ΕΛΛΑΔΑ - ΣΕΡΒΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / ΕΛΛΑΔΑ - ΣΕΡΒΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Έχοντας εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019, η Εθνική Ανδρών υποδέχεται στην Πάτρα την Γερμανία (19:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) με στόχο να διατηρήσει το αήττητό της στα προκριματικά.

Η Εθνική Ανδρών υποδέχεται την Γερμανία (19:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) στην Πάτρα για το 2ο "παράθυρο" της 2ης φάσης των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019 της FIBA που θα διεξαχθεί στην Κίνα. Με αμφότερες τις ομάδες να έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση αυτό το παιχνίδι μοιάζει θεωρητικά με τυπική υπόθεση, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Η Ελλάδα και η Γερμανία - οι οποίες με ρεκόρ 8-0 είναι πλέον οι μοναδικές αήττητες ομάδες μετά την ήττα της Λιθουανίας στην Ιταλία - θα ψάξουν τη νίκη τόσο για λόγους γοήτρου, όσο και για να εξασφαλίσουν το καλύτερο δυνατό "πλασάρισμα" ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Με την FIBA να μην έχει ανακοινώσει εξάλλου τα κριτήρια που θα συσταθούν οι Όμιλοι, κάθε νίκη μπορεί να αποδειχθεί "χρυσάφι".

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος αποφάσισε να αφήσει εκτός 12αδας για το συγκεκριμένο παιχνίδι τους Μιχάλη Λούντζη και Βασίλη Μουράτο . Η 12αδα με την οποία θα παραταχθεί η Ελλάδα θα είναι η εξής: Γιάννης Μπουρούσης, Γιάννης Αθηναίου, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Χάρης Γιαννόπουλος, Νίκος Γκίκας, Αντώνης Κόνιαρης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης,Δημήτρης Μαυροειδής, Λευτέρης Μποχωρίδης, Χρήστος Σαλούστρος, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Λίνος Χρυσικόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ