ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ανδρών: Ανακοινώθηκε η προεπιλογή για τα προκριματικά του Eurobasket 2021

ΤΟΥΡΝΟΥΑ AEGEAN 2019 / ΕΛΛΑΔΑ - ΙΡΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΤΟΥΡΝΟΥΑ AEGEAN 2019 / ΕΛΛΑΔΑ - ΙΡΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε την προεπιλογή της Εθνικής Ανδρών για τα προκριματικά του Eurobasket 2021, η οποία αποτελείται από 15 παίκτες. Μέσα Μάντζαρης, Αγραβάνης και Λαρεντζάκης.

Η ΕΟΚ έκανε γνωστή την προεπιλογή της Εθνικής Ανδρών ενόψει των δύο πρώτων αγώνων των προκριματικών του Eurobasket 2021, οι οποίο θα ξεκινήσουν τον Φεβρουάριο.

Η προεπιλογή αποτελείται από 15 παίκτες, με τα ονόματα των Βαγγέλη Μάντζαρη, Δημήτρη Αγραβάνη και Γιαννούλη Λαρεντζάκη να ξεχωρίζουν. Από εκεί και πέρα, για πρώτη φορά κλήθηκαν στην Εθνική σε επίπεδο ανδρών οι Γιώργος Καλαϊτζάκης. Γιάννης Αγραβάνης και Γάιος Σκορδίλης, ενώ τη μερίδα του λέοντος έχει ο Προμηθέας με τέσσερις παίκτες. Προπονητής της Εθνικής θα είναι ο Θανάσης Σκουρτόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα βρίσκεται στον 8ο Όμιλο, μαζί με την Λετονία, την Βοσνία και την Βουλγαρία

Αναλυτικά η προεπιλογή:

Γκαρντ: Βαγγέλης Μάντζαρης (Προμηθέας) Δημήτρης Κατσίβελης (Προμηθέας), Γιώργος Καλαϊτζάκης (Νεβέζις), Γιαννούλης Λαρεντζάκης (Μούρθια), Λευτέρης Μποχωρίδης (Άρης)

Φόργουορντ: Λίνος Χρυσικόπουλος (ΑΕΚ), Γιάννης Αγραβάνης (Περιστέρι), Δημήτρης Αγραβάνης (Προμηθέας), Χάρης Γιαννόπουλος (ΑΕΚ), Λεωνίδας Κασελάκης (Προμηθέας), Βαγγέλης Μαργαρίτης (ΠΑΟΚ), Χρήστος Σαλούστρος (Περιστέρι)

Σέντερ: Βασίλης Καββαδάς (Ηρακλής), Γάιος Σκορδίλης (Περιστέρι), Μιχάλης Τσαϊρέλης (Ήφαιστος Λήμνου)

Οι πρώτοι δύο αγώνες της Εθνικής είναι προγραμματισμένοι για τις 21 Φεβρουαρίου - στην Πάτρα κόντρα στην Βουλγαρία, και στις 24 Φεβρουαρίου - εκτός έδρας κόντρα στην Βοσνία Ερζεγοβίνη.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ