ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επιστρέφει τη Δευτέρα η αποστολή

Επιστρέφει τη Δευτέρα η αποστολή
AFP

Μετά από πενθήμερη παραμονή στην Κύπρο, η Εθνική Ελλάδας επιστρέφει τη Δευτέρα στη χώρα μας, έχοντας στις αποσκευές και το τρόπαιο του "Love Cyprus Basketball Tournament".

Τα συμπεράσματα είναι πολύ θετικά από τις πρώτες εμφανίσεις της Εθνικής και σίγουρα το... γκάζι που πατάει ανά διαστήματα κατά τη διάρκεια των αγώνων προσφέρει εκτός από θέαμα και αυτοπεποίθηση, καθώς ξεφεύγει με μεγάλη ευκολία στο σκορ. Αυτό που προέχει πάντως τώρα είναι η ξεκούραση.

Η αποστολή επιστρέφει την Δευτέρα από την Κύπρο και ο Γιόνας Καζλάουσκας έχει δώσει ρεπό στους παίκτες του, προκειμένου να ξεκουραστούν από τα τρία συνεχόμενα ματς.

Στις προπονήσεις το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα επιστρέψει από την Τρίτη με τη συμμετοχή των Σοφοκλή Σχορτσανίτη και Νίκου Ζήση. Αμφότεροι, δεν έπαιξαν στο τελευταίο ματς κόντρα στην Κροατία, προκειμένου να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς τους σε χέρι και πόδι αντίστοιχα, ωστόσο αναμένεται να είναι σε θέση να ξεκινήσουν έστω και χαλαρά από Τρίτη.

Για έξι μέρες, η Εθνική θα προπονηθεί στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων και στη συνέχεια θα τεστάρει εκ νέου τις δυνάμεις της, καθώς είναι η οικοδέσποινα του τουρνουά "Ακρόπολις" που θα διεξαχθεί από τις 17 έως τις 19 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ