ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επέστρεψε στην Αθήνα η Εθνική Ανδρών

Επέστρεψε στην Αθήνα η Εθνική Ανδρών

Η Εθνική Ανδρών επέστρεψε στην Αθήνα από το Καρπενήσι. Στις 7-8 Αυγούστου θα παίξει σε τουρνουά στην Πάτρα, κόντρα σε Ρουμανία, Ουκρανία και Μεγάλη Βρετανία και μετά πάει Βελιγράδι.

Η Εθνική μας ομάδα, ύστερα από μία βδομάδα προετοιμασίας στο Καρπενήσι, επέστρεψε στην Αθήνα το απόγευμα της Τρίτης (1/8). Οι παίκτες θα ξεκουραστούν τις επόμενες μέρες και στην συνέχεια θα ταξιδέψουν στην Πάτρα (7-8 Αυγούστου), για να λάβουν μέρος στο τουρνουά, έχοντας για αντιπάλους τις εξής χώρες: Ρουμανία, Ουκρανία και Μεγάλη Βρετανία.

Στην συνέχεια, στις 11 και 12 Αυγούστου, η Εθνική Ανδρών θα αντιμετωπίσει σε φιλικά παιχνίδια στο Βελιγράδι, τόσο την Σερβία, όσο και το Μαροβούνιο και στην συνέχεια θα ταξιδέψει στην Αγγλία, για να αντιμετωπίσει σε φιλικές αναμετρήσεις (18-19 Αυγούστου) την Μεγάλη Βρετανία. Όλες αυτές οι αναμετρήσεις, θα μεταδοθούν από την ΕΡΤ.

Η αυλαία των φιλικών αγώνων θα πέσει με το "Ακρόπολις" (σ.σ.: το οποίο θα μεταδώσει και η NOVA), στο οποίο θα συμμετάσχουν επίσης η Σερβία, η Ιταλία και η Γεωργία, με την πρόβα τζενεράλε να γίνεται από τις 23 έως τις 25 Αυγούστου, μερικές μόλις ημέρες πριν από την έναρξη του EuroBasket.

Παροπλισμένος παραμένει ο Δημήτρης Αγραβάνης, ο οποίος τραυμάτισε ελαφρά το μεγάλο δάκτυλο του αριστερού του ποδιού. Σύντομα θα επιστρέψει στις προπονήσεις της Εθνικής.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ