ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Έφεραν γούρι οι νέες εμφανίσεις των εθνικών ομάδων

ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠτΔ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ (LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠτΔ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ (LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Μια τέταρτη θέση και ένα Πρωτάθλημα Ευρώπης έχουν δώσει στις εθνικές ομάδες οι νέες εμφανίσεις, με την FF Group να συγχαίρει την Εθνική Νέων Ανδρών για τη μεγάλη επιτυχία της.

Φαίνεται πως οι νέες φανέλες των εθνικών ομάδων μπάσκετ, φέρνουν γούρι σε όσους τις φορούν. Μετά την τέταρτη θέση που κατέκτησαν οι Γυναίκες στο Eurobasket 2017, ήρθε η κατάκτηση του τροπαίου του Πρωταθλητή Ευρώπης από τους Νέους Άνδρες, με τον όμιλο FF Group να συγχαίρει τους αθλητές και το προπονητικό τιμ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος που θριάμβευσε στην Κρήτη.

Το Δελτίο Τύπου της FF Group αναφέρει:

" Ο Όμιλος FF Group, επίσημος προμηθευτής αθλητικού υλικού των Εθνικών Ομάδων Μπάσκετ, συγχαίρει τους πρωταγωνιστές της σημαντικής νίκης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπάσκετ U20 που διεξήχθη στην Κρήτη. Παίκτες, προπονητές και οι υπόλοιποι συντελεστές της μεγάλης νίκης μας χάρισαν μοναδικές στιγμές υπερηφάνειας κατακτώντας το βαρύτιμο τρόπαιο του πρωταθλητή Ευρώπης, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο μια λαμπρή πορεία.

Σε μια εποχή που οι νέοι χρειάζονται υγιή πρότυπα περισσότερο από ποτέ, οι νέοι της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ μπορούν να παίξουν αυτό τον ρόλο καλύτερα από τον καθένα. Το πάθος τους, η επιμονή τους, οι προσπάθειες και οι επιτυχίες τους μπορούν να λειτουργήσουν ως πηγή έμπνευσης για την τόσο ταλαντούχα νέα γενιά στην Ελλάδα. Ως Όμιλος πάντα στηρίζαμε τον αθλητισμό και συνεχίζουμε να στεκόμαστε δίπλα σε αθλητές που δείχνουν το καλό πρόσωπο της Ελλάδας και στο εξωτερικό και μας κάνουν εθνικά υπερήφανους".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ