SPORT24

Διαμαντόπουλος και Φιλέρης: "Κάτω τα χέρια από την Εθνική μας!"

Διαμαντόπουλος και Φιλέρης: "Κάτω τα χέρια από την Εθνική μας!"

Παντελής Διαμαντόπουλος και Γιάννης Φιλέρης τα είπαν... χύμα για την κατάσταση στην Εθνική ομάδα μπάσκετ των ανδρών, απλώνοντας στο τραπέζι όλα τα θέματα που "ταλαιπωρούν" το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, όπως μόνο αυτοί ξέρουν στον "αέρα" της εκπομπής «Το 10 το κακό» (καθημερινά 10:00-12:00) στον Sport24 Radio 103,3.

Οι Παντελής Διαμαντόπουλος και Γιάννης Φιλέρης κατά την διάρκεια της εκπομπής τους στον Sport24 Radio 103,3 "Το 10 το κακό" μίλησαν για την κατάσταση που επικρατεί στην Εθνική Ανδρών και δεν μάσησαν τα λόγια τους, καθώς με αφορμή το θέμα που δημιουργήθηκε με την συμμετοχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019 , αναφέρθηκαν σε πολλά ζητήματα που αφορούν την επίσημη αγαπημένη.

Ο Παντελής Διαμαντόπουλοις αρχικά ανέφερε πως "καλά να πάθε ο Βασιλακόπουλος, καταλαβαίνει και ο ίδιος. Πρόκειται ένα θέμα που προέκυψε ξαφνικά και στο «άσχετο». Εντελώς στο «άσχετο» και συνέχισε λέγοντας πως "το πρόβλημα δεν είναι τόσο απλό όσο νομίζουν οι πιο πολλοί. Είναι πιο μυστήριο. Ποτέ δεν φταίει μόνο η μία πλευρά. Δεν με ενδιαφέρει ούτε η μία, ούτε η άλλη πλευρά. Ο,τι είναι να πω, θα το πω χύμα...."

Επίσης, τόνισε πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο "έχει προοπτική να γίνει ο καλύτερος παίκτης του πλανήτη, αλλά αυτό είναι άλλο κεφάλαιο από αυτό της Εθνικής. Η γνώμη μου είναι πως για την Εθνική είναι η εξής: Όποιος θέλει να παίξει, παίζει. Δεν χρειάζεται να γίνεται σίριαλ και να δικαιολογούμε γιατί δεν παίζουν ή γιατί δεν τους αφήνουν. Ο Βασιλακόπουλος, όμως, έχει την ευθύνη του και καλά να πάθει για αυτό, γιατί τους έχει όλους χαϊδεμένους. Στην προσπάθειά του να εμφανίζει ότι "εγώ είμαι, δεν υπάρχουν προπονητές και πως εγώ μαζεύω τους παίκτες", έχει φτιάξει μία ομάδα που καβαλημένο καλάμι...".

Ο διευθυντής του Sport24 Radio 103, 3 μεταξύ άλλων τόνισε πως "η ουσία είναι μία. Να βρουν έναν προπονητή να βάλουν στην Εθνική και να πάρει τις αποφάσεις. Κουμάντο στην Εθνική δεν θα κάνει κανένας παίκτης. Όποιος δεν γουστάρει να παίξει στην Εθνική, να μην παίξει ποτέ. Η Εθνική δεν έχει κάποιον ανάγκη...".

Ο Γιάννης Φιλέρης από την πλευρά του παρατήρησε πως "όλο αυτό δεν χρειαζόταν. Δεν υπήρχε λόγος να έρθει σε σύγκριση ομοσπονδία με τους ατζέντηδες του Αντετοκούνμπο", αλλά και πως "η Εθνική έχει όλο τον χρόνο να βρει προπονητή ή να κρατήσει τον Σκουρτόπουλο".

Επίσης, σημείωσε πως "ο Αντετοκούνμπο ανακοίνωσε πέρσι στα social media πως δεν θα αγωνιστεί με την Εθνική. Αυτό είναι απαράδεκτο για κάθε παίκτη. Ό,τι πρόβλημα έχει δημιουργηθεί δεν είναι μόνο του Αντετοκούνμπο. Σε μία σχέση δεν μπορεί να φταίει μόνο ένας... Επειδή έχουμε χρόνο, μπορούμε να συζητήσουμε όλα αυτά μέχρι να αρχίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο".

Ακούστε αναλυτικά όσα ειπώθηκαν:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ