ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αποχαιρέτησε στο Λονδίνο και επιστρέφει στην Κίνα ο Μπουρούσης

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ήρθε, έπαιξε κι επιστρέφει στην ομάδα του ο Γιάννης Μπουρούσης, που αποχαιρέτησε συμπαίκτες και προπονητές και στη συνέχεια αναχώρησε από την Αγγλία με προορισμό την Hangzhou.

Αφού έκανε τον γύρο του κόσμου για να παίξει έναν αγώνα, ο Γιάννης Μπουρούσης επιστρέφει στην Κίνα, για να συνεχίσει τις υποχρεώσεις του με την ομάδα του στο πρωτάθλημα της χώρας. Ο Έλληνας σέντερ που έκανε πράγματα και θαύματα στην αναμέτρηση με τη Μεγάλη Βρετανία , αποχαιρέτησε συμπαίκτες και προπονητές το βράδυ της Παρασκευής (24/11) και στη συνέχεια πήρε το αεροπλάνο από το Λονδίνο για να φτάσει μετά από πολλές ώρες στη Hangzhou.

Η υπόλοιπη αποστολή ταξιδεύει μέσω Αθήνας για το Ηράκλειο (αναμένεται να φτάσει στις 19:30), όπου τη Δευτέρα στις 17:00 θα αντιμετωπίσει το Ισραήλ για τη δεύτερη αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019. Σήμερα θα φτάσουν στην πόλη της Κρήτης και οι τρεις παίκτες του Παναθηναϊκού, Νικ Καλάθης, Ίαν Βουγιούκας, Θανάσης Αντετοκούνμπο, για να αγωνιστούν στο ματς της Δευτέρας.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ