ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Από MVP σε MVP ο Χαραλαμπόπουλος

Από MVP σε MVP ο Χαραλαμπόπουλος

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης στο Πανευρωπαϊκό Β' Κατηγορίας της Χαλκίδας, όπου το Μαυροβούνιο κατέκτησε τον τίτλο.

Η Εθνική Νέων Ανδρών ολοκλήρωσε με επιτυχία την αποστολή της στο Πανευρωπαϊκό Β' Κατηγορίας της Χαλκίδας, από τη στιγμή που νίκησε την Κροατία στον μικρό τελικό και πήρε την άνοδο για την Α' Κατηγορία. Εκεί όπου θα βρίσκονται επίσης το Μαυροβούνιο κι η Ισλανδία, με το πρώτο να κατακτά μάλιστα το τρόπαιο αφού επικράτησε στον τελικό (με 78-76, στην παράταση).

Πέραν της ομαδικής επιτυχίας, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος χαμογελούσε για έναν ακόμη λόγο. Αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της διοργάνωσης, με τους Λόβρο Μάτζαλιν (Κροατία), Κάρι Γιόνσον (Ισλανδία), Γιον Γκούντμουντσον (Ισλανδία) και Ζόραν Νίκολιτς (Μαυροβούνιο) να συμπληρώνουν την καλύτερη πεντάδα.

Ο 19χρονος φόργουορντ, που πέρσι στον Βόλο είχε κατακτήσει τη σχετική ατομική διάκριση ως Έφηβος, ολοκλήρωσε τη διοργάνωση με 16.2 πόντους (με 61.9% στα δίποντα, 39.3% στα τρίποντα, 73.1% στις βολές), 7 ριμπάουντ, 2.6 ασίστ, 2.9 λάθη και 1.4 κλεψίματα ανά 28.7' συμμετοχής.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ