ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αντετοκούνμπο: "Στην Εθνική για άλλα 15 χρόνια"

ΟΑΚΑ / ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΟΑΚΑ / ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το NBA Greece μίλησε με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο ΟΑΚΑ, λίγη ώρα μετά τον αποχαιρετισμό με τους συμπαίκτες του. Τι είπε για τα συναισθήματά του και την επιστροφή του στην Εθνική Ανδρών (VIDEO).

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκε το απόγευμα (21/8) στο ΟΑΚΑ για να αποχαιρετήσει συμπαίκτες και προπονητές της Εθνικής Ανδρών. Αυτό το καλοκαίρι δεν θα καταφέρει να ενισχύσει τις προσπάθειες της "γαλανόλευκης" στο Eurobasket λόγω τραυματισμού, αλλά έσπευσε να ανανεώσει το ραντεβού του για το καλοκαίρι του 2019 και το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο σούπερ σταρ των Milwaukee Bucks μίλησε στην κάμερα του NBA Greece που τον εντόπισε στο ΟΑΚΑ, όντας φανερά απογοητευμένος από την τροπή που πήραν τα πράγματα το φετινό καλοκαίρι.

" Έκανα τη δήλωσή μου, ήρθα για να χαιρετίσω τους συμπαίκτες μου. Αύριο θα είμαι εδώ, όπως επίσης στο "Ακρόπολις" για να βρίσκομαι δίπλα τους. Είναι δύσκολη στιγμή για μένα, αλλά και για την ομάδα. Οι περισσότεροι είναι απογοητευμένοι που δεν θα κατέβω, κι εγώ το ίδιο απογοητευμένος είμαι. Τι να πω; Το πιο σημαντικό όμως είναι η υγεία. Εύχομαι να πάνε καλά τα παιδιά, να μην συγκεντρωθούν όλοι πάνω μου, αλλά πάνω στα παιδιά. Μακάρι να πάνε καλά και εγώ εδώ θα είμαι για τα επόμενα 15 χρόνια, το έχω ξαναδηλώσει. Μακάρι να είμαστε όλοι καλά, για να τα πούμε πάλι σε δύο χρόνια", δήλωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα του NBA Greece.

Δείτε το VIDEO:



TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ