ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αντετοκούνμπο: "Με τη Γαλλία θα παίξουμε σαν να είμαστε η Ισλανδία"

Αντετοκούνμπο: "Με τη Γαλλία θα παίξουμε σαν να είμαστε η Ισλανδία"

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έκανε λόγο για τον "εγωισμό" που χρειάζεται η Εθνική στη συνέχεια του Eurobasket και αναφέρθηκε στην κρισιμότητα του αγώνα με τη Γαλλία.

Από την ώρα που πάτησε το πόδι του στο παρκέ στο δεύτερο ημίχρονο έκανε όλη τη διαφορά στο παιχνίδι. Ήταν επίσης και αυτός που δημιούργησε τα περισσότερα highlights από πλευράς Εθνικής στο παρκέ, με τα κοψίματα που έκανε. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, βέβαια, αυτός είναι και αυτόν... εμπιστεύεται ο Κώστας Μίσσας, όπως έδειξε με το χρόνο συμμετοχής που του έδωσε στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης με την Ισλανδία .

" Προσπαθώ να κάνω ό,τι μπορώ για την ομάδα. Βασίζομαι στα αθλητικά μου προσόντα, από εκεί και πέρα κάνω αυτό που πρέπει και χρειάζεται" τόνισε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, που είπε για τη διαφορετική εικόνα που έδειξε η Εθνική ανά διαστήματα μέσα στο γήπεδο.

" Πρέπει να κρατήσουμε την αντίδραση που είχαμε, παίξαμε πολύ κακό μπάσκετ για ένα οκτάλεπτο. Στη συνέχεια βελτιώσαμε την απόδοσή μας και φτάσαμε στη νίκη" τόνισε ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού. " Πρέπει να το πάρει ο καθένας εγωιστικά, με την καλή έννοια. Για να δείξουμε πόσο καλοί είμαστε και να βοηθήσουμε την ομάδα. Να δώσουμε ό,τι μπορούμε για να κερδίσουμε. Πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτά που κάναμε καλά σήμερα, και να αφήσουμε τα υπόλοιπα πίσω".

"Όλα μπορούν να γίνουν, αρκεί να είμαστε σοβαροί"

Το παιχνίδι με τη Γαλλία ενδέχεται να αποτελέσει κριτήριο ακόμα και για τη γενικότερη πορεία της Ελλάδας στη διοργάνωση. " Όλα μπορούν να γίνουν, αρκεί να είμαστε σοβαροί. Το πρώτο παιχνίδι ήταν κομβικής σημασίας γιατί οι πρεμιέρες κρύβουν παραπάνω κινδύνους. Κάναμε όμως αυτό που έπρεπε, αντιδράσαμε" λέει ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, που έδωσε και το σύνθημα για το ματς του Σαββάτου:

" Θα πάμε να παίξουμε σαν να είμαστε εμείς η Ισλανδία, κι αυτοί η Ελλάδα. Τόσο δυνατά".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ