ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αιμάτωμα και θλάση ο Σλούκας, μένει στην Αθήνα για θεραπεία

Αιμάτωμα και θλάση ο Σλούκας, μένει στην Αθήνα για θεραπεία

Αιμάτωμα και θλάση γαστροκνημίου ήταν η διάγνωση των γιατρών της Εθνικής για τον τραυματισμό του Κώστα Σλούκα, που δεν θα ταξιδέψει την Τετάρτη (21/8) για την Κίνα.

Ο τραυματισμός του Κώστα Σλούκα κατά την διάρκεια του χθεσινού αγώνα με την Ιταλία δεν φάνηκε αρκετά σοβαρός , όπως αποδείχθηκε όμως δεν ήταν και επιπόλαιος. Ο διεθνής γκαρντ έχει αιμάτωμα και θλάση γαστροκνημίου σύμφωνα με την διάγνωση των γιατρών της Εθνικής, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα ακολουθήσει την Τετάρτη (21/8) την αποστολή της ομάδας για την Κίνα.

Ο Σλούκας άρχισε άμεσα θεραπεία και την Τρίτη (20/8) θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις, προκειμένου να επανεκτιμηθεί η κατάστασή του. Ο γκαρντ της Φενέρμπαχτσε θα συνεχίσει τις θεραπείες στην Αθήνα και ανάλογα με την εξέλιξη της αποθεραπείας του θα αποφασιστεί αν θα μπορέσει να ενισχύσει την εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Σε περίπτωση που ο Κώστας Σλούκας δεν καταφέρει να δώσει το "παρών" στην Κίνα, θα πρόκειται φυσικά για τεράστιο πλήγμα για την εθνική ομάδα, καθώς ο 29χρονος γκαρντ είναι ένας από τους παίκτες πάνω στους οποίους βασίζεται σε μεγάλο βαθμό το επιθετικό της παιχνίδι.

Συν τοις άλλοις, ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα αλλάξει σαφώς και τα πλάνα του Θανάση Σκουρτόπουλου όσον αφορά στην κατάρτιση της τελικής 12άδας. Στην περιφέρεια τα κουκιά είναι ούτως άλλως μετρημένα, καθώς αυτή τη στιγμή υπάρχουν μόνο οι Καλάθης, Κόνιαρης, Λαρεντζάκης και Αθηναίου, πέραν του Σλούκα.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αναχωρήσει την Τετάρτη (21/8) για την Κίνα, με πρώτο προορισμό την πόλη Σουτσόου, όπου θα συμμετάσχει σε άλλο ένα (τετραεθνές) τουρνουά. Εκεί θα αντιμετωπίσει σε φιλικούς αγώνες τους Ιορδανία (24/8), Κίνα (26/8) και Τουρκία ή Σενεγάλη (27/8). Αυτά θα είναι και τα τελευταία παιχνίδια προετοιμασίας πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου (31/8-15/9).

Διαβάστε ακόμα

Ελλάδα - Ιταλία 83-63: Ρολάρει μπροστά στο κοινό της

Κάκωση στη γάμπα, χάνει το υπόλοιπο του Ακρόπολις ο Σλούκας

Εθνική Ανδρών: Κόντρα στην Τουρκία για την 2η μέρα του Ακρόπολις

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ