ΕΣΚΑΝΑ

Το (παραλίγο) Buzzer-Beater της χρονιάς στην ΕΣΚΑΝΑ

Το (παραλίγο) Buzzer-Beater της χρονιάς στην ΕΣΚΑΝΑ

Στον αγώνα του Εφηβικού Πρωταθλήματος για την ΕΣΚΑΝΑ ανάμεσα στον Ικαρο και τον Πανιώνιο παραλίγο να σημειωθεί το buzzer-beater της χρονιάς. Αντί αυτού είδαμε τελικά το πιο τρελό άστοχο σουτ της χρονιάς!

Αν η μπάλα δεν θέλει να μπει δεν θα μπει. Αυτό το κατάλαβαν για τα καλά οι παίκτες του Ίκαρου στον εντός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο για το Εφηβικό Πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ.

Το σκηνικό έχει ως εξής: Ο Πανιώνιος προηγείται με 69-70 και μένουν μερικά δευτερόλεπτα για την λήξη του αγώνα. Τότε είναι που πήρε τη μπάλα ένας παίκτης του Ικάρου και έφτασε τρέχοντας μέχρι το κέντρο του γηπέδου, όταν έκανε μία... προσευχή και την πέταξε προς το καλάθι, μάλλον εκπρόθεσμα.

Όπως αποδείχθηκε ωστόσο αργότερα, αν το καλάθι έμπαινε θα μετρούσε όπως έδειξε αργότερα ο διαιτητής της αναμέτρησης στον προπονητή του Πανιωνίου, Γιάννη Καλαμπόκη. Και η αλήθεια είναι ότι για ένα δευτερόλεπτο όλοι στο γήπεδο είχαν την εντύπωση ότι το σουτ θα κατέληγε στο καλάθι, αφού η μπάλα έπαιξε ένα τρελό παιχνίδι στον Ίκαρο, κάνοντας δύο κύκλους μέσα στην στεφάνη πριν καταλήξει εκτός καλαθιού, με τον Πανιώνιο να πανηγυρίζει τελικά τη νίκη. Αρκετά όμως με τα λόγια. Το video "μιλάει" καλύτερα.

TAGS ΕΣΚΑΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ