ΕΣΚΑΝΑ

Κυπελλούχο με... ΜΑΤ ο Φάρος

Κυπελλούχο με... ΜΑΤ ο Φάρος

Τα σοβαρά επεισόδια έκλεψαν την παράσταση στον τελικό κυπελλου της ΕΣΚΑΝΑ που διεξήχθη το βράδυ της Παρασκευής στο κλειστό του Εσπέρου. Νικητής αναδείχτηκε ο Φάρος, αν κι η κατάκτηση του τροπαίου αμαυρώθηκε από την επίθεση οπαδών στους διαιτητές, την ωριαία διακοπή και την προσέλευση των ΜΑΤ!

Το γήπεδο της Καλλιθέας ήταν ασφυκτικά γεμάτο, με τον Εθνικό να έχει αρκετούς υποστηρικτές στην εξέδρα. Το... κακό έγινε στην ανάπαυλα, με οπαδούς να χτυπούν τον διαιτητή Νανούρη στο δρόμο για τα αποδυτήρια.

Το ματς διεκόπη για μια ώρα και χρειάστηκε να έρθει στο γήπεδο ισχυρή αστυνομική δύναμη, προκειμένου να συνεχιστεί.

Ο αρχηγός του Φάρου, Φωστέρης, ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του τελικού σκοράροντας 24 πόντους, παρά τις... συχνές "αντεκκλίσεις" που είχε με την κερκίδα.

Από τον Εθνικό ξεχώρισε ο Μακρής με 29 πόντους.

Να σημειωθεί ότι στον Φάρο αγωνίζονται οι Δασκαλούδης και Καραλής που πέρσι αγωνιζόντουσαν στην Α2 και συγκεκριμένα στο Πέραμα.

Εθνικός-Φάρος: 68-80

Διαιτητές: Μπίκας , Νανούρης , Μαγγωνάκης

Δεκάλεπτα: 19-20, 32-42, 55-62 , 68-80

Εθνικός (Κλιγκόπουλος, Γεωργάκης): Στασινόπουλος , Βαρθακοκοίλης 7, Παπαδημητρίου 10(2), Φούκος 2, Ανδρεδάκης 10(1) , Μακρής 29, Τσατσάνης , Μπίκουλης 2, Υφαντής , Καρυπίδης 8

Φάρος (Πολέμης , Παύλος): Τσελεμπής 7(2), Φωστέρης 24(2), Πουλέρης , Τζαγκαράκης 3 , Αθανασούλας 3, Καραλής 10, Λουγιάκης 11, Δασκαλούδης 5, Βασιλακάκης , Κουντουράς 10(1), Κοροπούλης 7

TAGS ΕΣΚΑΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ