ΕΣΚΑ

Συμφωνία για ζωντανή κάλυψη των αγώνων της ΕΣΚΑ

Συμφωνία για ζωντανή κάλυψη των αγώνων της ΕΣΚΑ

Η ΕΣΚΑ ανακοίνωσε την συμφωνία της για την ζωντανή κάλυψη των αγώνων της μέσω του διαδικτυακού καναλιού, telesport. Κάθε Δευτέρα θα μεταδίδεται ένα παιχνίδι. Πρεμιέρα με το Σπόρτινγκ - Ηλυσιακός.

Μέσω του διαδικτυακού καναλιού, telesport, θα μεταδίδονται οι αγώνες της ΕΣΚΑ. Η ανακοίνωση αναφέρει πως θα υπάρχει ζωντανή κάλυψη κάθε Δευτέρα βράδυ, ενός αγώνα της Α' κατηγορίας Ανδρών. Στις 2 Οκτωβρίου, μάλιστα, στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, ο Σπόρτινγκ θα υποδεχτεί τον Ηλυσιακό του Αντώνη Φώτση.

Η ανακοίνωση της ΕΣΚΑ:

"Η ΕΣΚΑ ανακοινώνει την έναρξη σύναψης συμφωνίας για την ζωντανή κάλυψη -κάθε Δευτέρα βράδυ- ενός αγώνα της Α’ κατηγορίας Ανδρών, μέσω του διαδικτυακού καναλιού, telesport:

Ετσι λοιπόν, δίνεται η δυνατότητα παρακολούθησης -κάθε αγωνιστική- μίας σημαντικής αναμέτρησης από το (όπως αναμένεται) ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και συναρπαστικό πρωτάθλημα. Η αρχή, το ξεκίνημα για φέτος θα γίνει στην αφετηρία της χρονιάς, στην πρεμιέρα, στο… πρώτο τζάμπολ, την 1η αγωνιστική (2/10, 21.45), όπου ο Σπόρτιγκ υποδέχεται τον Ηλυσιακό στα Πατήσια, ένα ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες του ελληνικού μπάσκετ. Με τον Αντώνη Φώτση, άλλωστε, να είναι έτσι κι αλλιώς ένα πρόσωπο-σημείο αναφοράς για την φετινή σεζόν, γενικότερα".

TAGS ΕΣΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ