ΕΣΚΑ

Συγκίνηση και βραβεύσεις στην κοπή της πίτας της ΕΣΚΑ

Συγκίνηση και βραβεύσεις στην κοπή της πίτας της ΕΣΚΑ

Με πολύ κόσμο να δίνει το παρών, διεξήχθη το βράδυ της Δευτέρας (8/1) η κοπή της πίτας στην ΕΣΚΑ.

Μέσα κλίμα συγκίνησης διεξήχθη την Δευτέρα (8/1) η κοπή της πίτας στην ΕΣΚΑ για τη νέα χρονιά στο αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου "Δαϊς" των εκπαιδευτηρίων Δούκα.

Η ΕΣΚΑ τίμησε στην εκδήλωση τη μνήμη του πρώην προέδρου και ταμία της ΕΟΚ, Δημήτρη Μπασούρη, που έφυγε από την ζωή τον περασμένο Ιούνιο , την Εθνική Γυναικών για την κατάκτηση της 4ης θέσης στο πρόσφατο Eurobasket, καθώς και όλες τις πρωταθλήτριες ομάδες όλων των κατηγοριών της για την σεζόν 2016/17.

Το παρών έδωσε πολύς κόσμος, με τον Πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο, να είναι ένας από τους επίτιμους καλεσμένους.

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, αναφέρθηκε με συγκινητικά λόγια στον εκλιπόντα, Δημήτρη Μπασούρη, στην μνήμη του οποίου κρατήθηκε ευλαβικά ενός λεπτού σιγή, ενώ αναφέρθηκε και στα προβλήματα γύρω από τον χώρο του μπάσκετ. Ιδιαίτερη ήταν και η στιγμή που μίλησε για τον πατέρα του, Δημήτρη Μπασούρη, ο υιός του, Μαρίνος, "Είχε το χάρισμα να ημερεύει θύελλες", μέσα σε θερμά χειροκροτήματα.

Από εκεί και πέρα, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η βουλευτής Β’ Αθήνας και τομεάρχης αθλητισμού της ΝΔ, Άννα Καραμανλή, ο βουλευτής Α’ Αθηνών του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Σκανδαλίδης, το μέλος του πολιτικού γραφείου της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Νίκος Σοφιανός, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Κωνσταντίνος Δέρβος, ο υπεύθυνος τομέα αθλητισμού του ΚΚΕ, Θόδωρος Λιάπης, ο επίτιμος αντιπρόεδρος της ΕΟΚ, Μιχάλης Βιντζηλαίος.

Επίσης, παραβρέθηκαν ο β’ αντιπρόεδρος της ΕΟΚ και πρόεδρος επιτροπής πρωταθλημάτων ΕΟΚ, Αριστείδης Γολέμης, ο ΓΓ της ΕΟΚ, Τάκης Τσαγκρώνης, ο ειδικός γραμματέας της ΕΟΚ, Σωτήρης Κουλοσούσας,ο επίτιμος αντιπρόεδρος της ΕΟΚ, Μιχάλης Βιντζηλαίος, ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ, Ιωάννης Κουτραφούρης, ο εμπορικός διευθυντής της FOLLI FOLLIE Group SA, Παύλος Καλαμαρίδης, η διευθύντρια δημοσίων σχέσεων της FF Group, Πηγή Αφροδίτη, ο διευθυντής Sports Marketing FF Group, Μάρκος Λαγός.

Το παρών έδωσαν και ο αντιπρόεδρος του ΟΔΚΕ Μιχάλης Δούκας, ο ΓΓ ΟΔΚΕ, Παναγιώτης Ντάβαρης, ο πρόεδρος του ΣΕΔΚΑ, Στέφανος Παπαθανασίου, η πρόεδρος του ΣΚΚΑ Τάνια Μερίκα, ο ΓΓ της ΕΣΚΑΝΑ Γιώργος Νικολάκης, ο ΓΓ ΣΕΔΚΑ Γιώργος Ορφανός, ο ΓΓ ΣΚΚΑ Τάσος Αναστασόπουλος, τα μέλη του ΔΣ της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Σταύρος Κουκάκης και Μιχάλης Βακαλόπουλος. Επίσης τα μέλη της ΚΕΔ-ΕΟΚ Κώστας Μουζάκης, Κώστας Κορομηλάς, Κυριάκος Ταβουλαρέας, όλα τα μέλη της ΚΕΔ-ΕΣΚΑ Θεόδωρος Βιδάλης, Γιώργος Ελευθεριάδης, Κώστας Τεφτίκης, Χρήστος Αντερριώτης, Τάκης Άκελ.

Πλήθος αθλητών, προπονητών, διαιτητών, παραγόντων, ενώ ξεχώρισαν και η παρουσία του Παναγιώτη Φασούλα, του Φραγκίσκου Αλβέρτη, του Κώστα Μίσσα, προπονητή της γυναικείας ομάδας του ΟΣΦΠ, και του προπονητή αναπτυξιακού αγοριών της ΕΣΚΑ, Γιώργου Καλαϊτζή καθώς και του αναπτυξιακού κοριτσιών της ΕΣΚΑ, Γιάννη Γερεουδάκη.

TAGS ΕΣΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ