ΕΣΚΑ

Με Φώτση στους τελικούς ο Ηλυσιακός

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΦΩΤΣΗ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΦΩΤΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ηλυσιακός με οδηγό τον Αντώνη Φώτση νίκησε (81-75) εκτός έδρας τον Αργοναύτη, έκανε το 3-1 στην ημιτελική σειρά των playoffs της Α΄ ΕΣΚΑ και θα διεκδικήσει την άνοδο στην Γ' Εθνική απέναντι στον Ιωνικό ΝΦ.

Ο Ηλυσιακός πήρε την εκτός έδρας νίκη με 81-75 επί του Αργοναύτη και προκρίθηκε στην σειρά των τελικών των playoffs της Α' ΕΣΚΑ έχοντας για πρωταγωνιστή τον Αντώνη Φώτση.

Ο 37χρονος πάουερ φόργουορντ πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση, καθώς φόρτωσε με 24 πόντους το καλάθι της ομάδας της Ραφήνας κι έβαλε την υπογραφή του στη νίκη του Ηλυσιακού. Η ομάδα του Αντώνη Φώτση - ο οποίος με τους 24 πόντους που σημείωσε, έκανε season high - πήρε την πρόκριση με 3-1 για την σειρά των τελικών των playoffs και πλέον στρέφει την προσοχή της στις "μάχες" με τον Ιωνικό ΝΦ.

Το τζάμπολ της σειράς, η οποία θα αρχίσει από το 1-1, θα γίνει την Τρίτη (15/5) και η ομάδα από τη Νέα Φιλαδέλφεια έχει το πλεονέκτημα έδρας. Θυμίζουμε πως το απευθείας εισιτήριο για την Γ΄ Εθνική έχει πάρει το Αιγάλεω, το οποίος κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑ αήττητο.

Διαιτητές: Τσαρούχα, Ψαριανός, Σπυρόπουλος

Δεκάλεπτα: 19-17, 29-36, 45-60, 75-81

Αργοναύτης (Γιαννακόπουλος, Αβραμίδης): Χωματάς 13, Αρτουσένκο 2, Μητσάκης, Σβάρνας 4, Συγγούνας Δ., Συγγούνας Ε. 10, Ζερβός 23 (3), Τρικαλιώτης 2, Σιώμος 2, Παπουτσής 9 (1), Τσίρος 10 (1).

Ηλυσιακός (Θωμόπουλος, Τσικίνας): Χανιώτης 4, Ιωακειμίδης, Φώτσης 24 (4), Βαρσάμος 2, Κούργιας 2, Πλακογιαννάκης 1, Αντωνόπουλος 1, Σουρβατζής, Τσιαμπάς 8, Τρίχας 7, Τσούπρος 13 (1), Ζευκιλής 19 (3).

TAGS ΕΣΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ