ΕΣΚΑ

Live Streaming: Ιωνικός Ν.Φ. - Ηλυσιακός

Live Streaming: Ιωνικός Ν.Φ. - Ηλυσιακός

Στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής στην Α' ΕΣΚΑ, ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας υποδέχεται τον Ηλυσιακό του Αντώνη Φώτση. Σε Live Streaming (20:45) η αναμέτρηση.

Το πρώτο πραγματικά μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς στην Α’ ΕΣΚΑ διεξάγεται τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου και οι κάμερες του telesport.gr θα είναι παρούσες για να καταγράψουν κάθε δευτερόλεπτο! Ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας και ο Ηλυσιακός έχουν επιβεβαιώσει μέχρι στιγμής τα προγνωστικά που τους θέλουν από τα φαβορί για τη διεκδίκηση των δύο θέσεων της ανόδου. Μία από τις δύο ομάδες, όμως, το βράδυ της Δευτέρας θα πάρει το πρώτο της κίτρινο φύλλο αγώνα για τη φετινή αγωνιστική περίοδο!

Ο Ιωνικός Ν.Φ. θεωρείται σούπερ φαβορί (μαζί με το Αιγάλεω) για την άνοδο, λόγω της εμπειρίας και του πλούσιου ρόστερ που διαθέτει. Ο Ιωνικός ξεκίνησε εξαιρετικά με τρεις νίκες και εξαιρετικό επιθετικό πλουραλισμό (έξι παίκτες με πάνω από 8,5 πόντους μέσο όρο).

Και ο Ηλυσιακός του Θανάση Θωμόπουλου έχει τρία ροζ φύλλα αγώνα σε ισάριθμα ματς, αποδεικνύοντας ότι ακόμα και όταν ο μεγάλος σταρ παίζει στο… ρελαντί, η απόδοση των υπόλοιπων φτάνει και περισσεύει για να οδηγήσει σε νικηφόρο σερί. Στο περασμένο ματς, πάντως, ο Ηλυσιακός τα… χρειάστηκε στη Ραφήνα, κερδίζοντας τον τοπικό Αργοναύτη Τριγλίας με μόλις δύο πόντους διαφορά (69-67) και 12 πόντους από τον Φώτση.

TAGS ΕΣΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ