ΕΣΚΑ

Επίσκεψη Βασιλακόπουλου–Τσαγκρώνη στην ΕΣΚΑ

Επίσκεψη Βασιλακόπουλου–Τσαγκρώνη στην ΕΣΚΑ
ESKA.GR

Στα γραφεία της ΕΣΚΑ έπειτα από πολλά βρέθηκε ο Πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, συνοδευόμενος από τoν Γενικό Γραμματέα Παναγιώτη Τσαγκρώνη, με στόχο να δείξουν έμπρακτα την άριστη συνεργασία που έχουν οι δύο πλευρές.

Το πρωί της Παρασκευής (13/10), ο Πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, συνοδευόμενος από τoν Γενικό Γραμματέα Παναγιώτη Τσαγκρώνη, βρέθηκαν στα γραφεία της ΕΣΚΑ, προκειμένου να δείξουν στην πράξη την πολύ καλή συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα στην Ομοσπονδία και στην μεγαλύτερη Ένωση της χώρας.

Αναλυτικά:

Μια ιδιαίτερη μέρα ήταν η Παρασκευή (13/10) για την ΕΣΚΑ. Κι αυτό γιατί για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, ο Πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος, συνοδευόμενος από τoν Γενικό Γραμματέα Παναγιώτη Τσαγκρώνη, βρέθηκαν στα γραφεία της Ενωσής μας στο Γαλάτσι.

Ο Πρόεδρος της ΕΣΚΑ Γιάννης Αλεξόπουλος υποδέχθηκε τους κ. κ. Βασιλακόπουλο και Τσαγκρώνη, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου μας.

Η επίσκεψη δεν έγινε απλά για εθιμοτυπικούς λόγους, αλλά για να φανεί και στην πράξη η άριστη σχέση και η αγαστή συνεργασία ανάμεσα στην Ομοσπονδία και την μεγαλύτερη Ενωση της Ελλάδας.

Ο κ. Αλεξόπουλος και το ΔΣ της ΕΣΚΑ έδωσαν και αναμνηστικές πλακέτες στον πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα της ΕΟΚ, που είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με όλους τους Συμβούλους, αλλά και το υπαλληλικό προσωπικό για όλα όσα συμβαίνουν και απασχολούν την ΕΣΚΑ.

"Είναι μεγάλη μας τιμή που μετά από πολλά χρόνια βρίσκεστε στα γραφεία μας. Είστε πάντα δίπλα μας, αλλά είναι κάτι ξεχωριστό που σήμερα ήρθατε και στο δικό μας χώρο", είπε ο κ. Αλεξόπουλος στον κ. Βασιλακόπουλο και τον κ. Τσαγκρώνη, που ευχαρίστησαν ιδιαίτερα τον πρόεδρο της ΕΣΚΑ για την υποδοχή και τις αναμνηστικές πλακέτες.

Photo Credits: eska.gr

TAGS ΕΣΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ