ΕΣΑΚΕ

Συνεχίζουν μαζί ΕΣΑΚΕ - Υδρόγειος

Συνεχίζουν μαζί ΕΣΑΚΕ - Υδρόγειος

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε τη συνέχιση της χορηγικής συνεργασίας με την ασφαλιστική εταιρία "Υδρόγειος" για έκτη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Μαζί θα πορευτούν για άλλη μία σεζόν ο ΕΣΑΚΕ και η "Υδρόγειος". Η ασφαλιστική εταιρία θα αποτελέσει και τη νέα χρονιά βασικό χορηγό του ΕΣΑΚΕ, ανανεώνοντας έτσι οι δύο πλευρές μία συνεργασία που ξεκίνησε το 2011.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"ΗΥδρόγειος Ασφαλιστική, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες γενικών ασφαλειών, με παρουσία άνω των 40 χρόνων στην ελληνική αγορά, και οΕ.Σ.Α.Κ.Ε., διοργανώτρια αρχή της STOIXIMAN.GR Basket League, ανανέωσαν την χορηγική τους συνεργασία για έκτη συνεχόμενη χρονιά. Στο πλαίσιο της συμφωνίας, ηΥδρόγειος Ασφαλιστικήαποτελείεπίσημο χορηγότης STOIXIMAN.GR Basket League και για την αγωνιστική περίοδο 2017 – 2018.

«Στην Υδρόγειο αισθανόμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που για άλλη μια χρονιά συμπορευόμαστε με έναν θεσμό τόσο υψηλού προφίλ, μία διοργάνωση υποδειγματική που αναδεικνύει το καλό πρόσωπο της Ελλάδας» δήλωσε σχετικά ο κ.Παύλος Κασκαρέλης Αντιπρόεδρος και Διευθύνων ΣύμβουλοςτηςΥδρογείου Ασφαλιστικής, συνεχίζοντας «Ο χώρος του μπάσκετ και δη το Πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας, είναι ένας χώρος που εκπέμπει ποιότητα και πολιτισμό. Αυτά τα χαρακτηριστικά μας εκφράζουν σαν εταιρεία. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που στηρίζουμε το εθνικό άθλημα των Ελλήνων, ένα άθλημα που χαρίζει χαρά, χαμόγελο, ψυχαγωγία, κυρίως όμως ενώνει, ανυψώνει και μεταλαμπαδεύει ουσιαστικές αξίες ζωής σε όλους τους ‘Έλληνες, μικρούς και μεγάλους».

ΟΠρόεδροςτουΕΣΑΚΕ,κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλοςτόνισε από την πλευρά του: «Εκφράζουμε την απόλυτη ικανοποίηση μας για την επέκταση της συνεργασίας μας με την Υδρόγειος Ασφαλιστική. Στόχος μας είναι να έχουμε συμμάχους μόνο τους καλύτερους, κάτι που αποδεικνύεται από την παρουσία στο πρωτάθλημα τα τελευταία πέντε χρόνια ενός ασφαλιστικού Ομίλου τόσο δυνατού και αξιόπιστου όσο η Υδρόγειος. Εύχομαι και η νέα συνεργασία μας να έχει την επιτυχία των προηγούμενων ετών».

Σχετικά με την Υδρόγειο:

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική, ένας από τους δυναμικότερους ελληνικούς ασφαλιστικούς ομίλους, δραστηριοποιείται εδώ και πέντε δεκαετίες στην ελληνική αγορά. Με παραγωγή που το 2016 ανήλθε σε 65,7 εκατ. ευρώ, η εταιρεία συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλύτερων εταιρειών γενικών ασφαλειών στην Ελλάδα, ενώ, από το 2002, έχει αποκτήσει δυναμική παρουσία και στην αγορά της Κύπρου, με την ίδρυση της θυγατρικής «Υδρόγειος Ασφαλιστική Εταιρεία Κύπρου». Η εταιρεία διαθέτει ένα σύνολο σύγχρονων, ευέλικτων και ιδιαίτερα ανταγωνιστικών προϊόντων για την ασφάλιση του αυτοκινήτου, της κατοικίας, της επιχείρησης, της αστικής ευθύνης, του προσωπικού ατυχήματος, κ.α.

Ο Όμιλος της Υδρογείου: Προσφέρει σήμερα τις υπηρεσίες του σε πάνω από 500.000 ικανοποιημένους πελάτες, συνεργάζεται με πάνω από 2.000 ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές και διαθέτει ένα ευρύ σε διασπορά δίκτυο υποκαταστημάτων και γραφείων, στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας και Κύπρου. Το ανθρώπινο δυναμικό του ομίλου ανέρχεται σε 295 άτομα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία: www.ydrogios.gr".

TAGS ΕΣΑΚΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ