ΕΣΑΚΕ

Στην καλύτερη πεντάδα οι Σπανούλης, Παππάς

Στην καλύτερη πεντάδα οι Σπανούλης, Παππάς
INTIME SPORTS

Οι Βασίλης Σπανούλης και Νίκος Παππάς μοιράζονται τη δεύτερη θέση στα γκαρντ στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος, καθώς είχαμε ισοψηφία. Διαβάστε τι δήλωσαν οι δύο παίκτες.

Τη δεύτερη θέση στα γκαρντ στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος οι Βασίλης Σπανούλης και Νίκος Παππάς, καθώς είχαμε ισοψηφία.

" Θέλω να ευχαριστήσω όσους με ψήφισαν για να είμαι στην καλύτερη πεντάδα του ελληνικού πρωταθλήματος", είπε ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης και πρόσθεσε:

" Εμείς κάναμε μια εξαιρετική χρονιά στην Ευρωλίγκα, αλλά σίγουρα στην Ελλάδα τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα θέλαμε. Αυτό είναι που θέλουμε να αλλάξουμε τη νέα χρονιά".

Από την πλευρά του, ο Νίκος Παππάς είπε: " Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για το ότι βρίσκομαι σε αυτή την ξεχωριστή "ομάδα". Είναι πολύ τιμητικό για μένα και χαίρομαι που είμαι δίπλα σε τέτοιους παίκτες. Προσωπικά βλέπω αυτή την τιμή, ως ανταμοιβή για τη προσπάθεια που έχω κάνει, για τους κόπους της φετινής χρονιάς και των προηγούμενων και ως κίνητρο για τη συνέχεια.

Ο Πανιώνιος μου έδωσε την ευκαιρία να έχω έναν τέτοιο ρόλο που με βοήθησε να συνδυάσω τους στόχους της ομάδας με τους προσωπικούς μου στόχους, φτάνοντας αυτή τη στιγμή να είμαι κομμάτι του Παναθηναϊκού, αλλά και της Εθνικής Ομάδας, στην οποία θα αφοσιωθούμε όλοι το επόμενο διάστημα"

TAGS ΕΣΑΚΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ