ΕΣΑΚΕ

Μυθικό κάρφωμα από τον Μούντι των 1.78 μέτρων στο All Star Game!

EKO ALL STAR GAME 2018 / GREEK STARS - WORLD STARS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / EUROKINISSI)
EKO ALL STAR GAME 2018 / GREEK STARS - WORLD STARS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι βραχύσωμοι Στεφάν Μούντι και Τζάχι Κάρσον "έβαλαν τα γυαλιά" στους ψηλότερους αντιπάλους τους στον διαγωνισμό καρφωμάτων του All Star Game, με τον 1o να κατακτά την πρώτη θέση χάρη σε ένα απίστευτο κάρφωμα, περνώντας πάνω από τον Θανάση Αντετοκούνμπο!

Ο Στέφαν Μούντι (Ρέθυμνο) και ο Τζάχι Κάρσον (Κόροιβος) έχουν ύψος 1.78 μέτρα. Αυτό δεν τους εμπόδισε ωστόσο να τρελάνουν κόσμο και με τα απίστευτα καρφώματά τους, με τον πρώτο να καταφέρνει τελικά να πάρει τη νίκη χάρη σε ένα μυθικό κάρφωμα που έκανε!

Τι έκανε όμως ο Μούντι; Τοποθέτησε τον Θανάση Αντετοκούνμπο κάτω από το καλάθι, ζητώντας του να κρατάει την μπάλα πάνω από το κεφάλι του και ακολούθως πήρε φόρα, πήδηξε πάνω από τον γκαρντ/φόργουορντ του Παναθηναϊκού, άρπαξε την μπάλα και κάρφωσε! Δείτε το τρομερό VIDEO:

Όπως είναι λογικό το κάρφωμά του έβαλε... φωτιά στο γήπεδο, με τους 7 κριτές να τον βαθμολογούν όλοι με 10, με τον γκαρντ του Ρεθύμνου να παίρνει 70 πόντους και να κατακτά την πρώτη θέση. " Δεν το είχα σχεδιάσει. Τον είδα και τον ρώτησα αν έχει πρόβλημα να περάσω από πάνω του" δήλωσε για το κάρφωμά του ο Αμερικανός.

Νωρίτερα ο Αμερικανός είχε καταφέρει να προκριθεί στον τελικό χάρη σε ένα επίσης πολύ θεαματικό κάρφωμα:

Στην δεύτερη θέση βρέθηκε ο Τζάχι Κάρσον, ο οποίος στον τελικό δεν κατάφερε να κάνει αυτό που είχε στο μυαλό του αρχικά, αφού ήθελε να πετάξει την μπάλα στον αέρα και ακολούθως όταν αυτή σκάσει στο παρκέ να την πιάσει, να την περάσει κάτω από τα πόδια του και να καρφώσει, παίρνοντας 62 πόντους στο δευτερο κάρφωμα που δοκίμασε.

Οι δυο τους πάντως "έβαλαν τα γυαλιά" στους ψηλότερους αντιπάλους τους. Ο λόγος για τους Μάικλ Κάιζερ (Κύμη), Οκτάβιους Έλις (Προμηθέας) και Αντουέιν Ουίγκινς (Λαύριο) οι οποίοι είδαν τις πλάτες των δύο βραχύσωμων γκαρντ, αφού αποκλείστηκαν στο πρώτο γύρο.

Παρακάτω παρουσιάζονται τα αποτελέσματα ανά γύρο.

Πρώτος Γύρος

Μάικλ Κάιζερ (Κύμη) 62 πόντοι

Στέφαν Μούντι (Ρέθυμνο Cretan Kings) 70 πόντοι

Οκτάβιους Έλις (Προμηθέας Πατρών) 58 πόντοι

Τζαχί Κάρσον (Κόροιβος) 70 πόντοι

Αντουέιν Ουίγκινς (Λαύριο Megabolt) 66 πόντοι

Τελικός

Στεφάν Μούντι 70 πόντοι

Τζάχι Κάρσον 64 πόντοι

TAGS ΕΣΑΚΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ