Μέλος της καλύτερης πεντάδας του πρωταθλήματος ο Διαμαντίδης

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Διαμαντίδης αναδείχτηκε μέλος της καλύτερης πεντάδας του πρωταθλήματος. Διαβάστε τι δήλωσε.

Μέλος της καλύτερης πεντάδας του πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ αναδείχτηκε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Διαμαντίδης.

"Πριν από οτιδήποτε θα ήθελα να ευχαριστήσω αυτούς που με ψήφισαν και μου έδωσαν μια θέση στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος", είπε ο Διαμαντίδης και πρόσθεσε:

"Είναι μια τιμή, αλλά το πιο σημαντικό της χρονιάς που πέρασε είναι ότι η ομάδα κατέκτησε το κύπελλο αρχικά και στη συνέχεια το πρωτάθλημα. Αυτό είναι που μένει και που θα θυμούνται όλοι. Επίσης, είναι πολύ θετικό το ότι βρίσκονται και άλλοι παίκτες του Παναθηναϊκού στην πεντάδα. Να είμαστε καλά και να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε περισσότερο".

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

"Η επίσημη ανακοίνωση των παικτών που συγκροτούν την καλύτερη πεντάδα της Basket League ΟΠΑΠ 2012-13 ξεκινάει με τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Τον εμβληματικό αρχηγό του Παναθηναϊκού, του οποίου το όνομα αποτελεί εδώ και σχεδόν μια δεκαετία συνώνυμο της επιτυχίας.

Πέρα απ’ την πολυδιάστατη επίδρασή του στη λειτουργία των «πρασίνων» εντός του παρκέ, είναι ξεκάθαρο ότι ο Διαμαντίδης έπαιξε καθοριστικό ρόλο (μαζί με τον Κώστα Τσαρτσαρή) στην μετάβαση του συλλόγου των 33 πρωταθλημάτων και των 6 Ευρωπαϊκών τροπαίων στη νέα του εποχή".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Όλο το καυτό σεξ που είδαμε στο Game of Thrones

Έχουμε τους αριθμούς και τα διαγράμματα που αποκαλύπτουν την πλούσια σεξουαλική δράση των πρώτων 7 σεζόν της σειράς.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ