ΕΣΑΚΕ

ΕΣΑΚΕ: Με Αγγελόπουλους και Γιαννακόπουλο η Γενική Συνέλευση

BASKET LEAGUE / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα δώσουν το "παρών" στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ για την Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου, ενώ το ίδιο θα πράξει και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα βρεθούν στον ΕΣΑΚΕ για την Γενική Συνέλευση των ιδιοκτητών των ομάδων της Basket League, η οποία είναι προγραμματισμένη να αρχίσει στις 14:30.

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός θα εκπροσωπήσουν την ομάδα τους στο κρίσιμο διοικητικό συμβούλιο, στο οποίο αναμένεται να συζητηθεί το ζήτημα της διαιτησίας, το οποίο είναι στην... πρώτη γραμμή της επικαιρότητας μετά τον ορισμό του Παναγιώτη Αναστόπουλου στο ματς του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα (8/5, 17:30).

Θυμίζουμε πως οι ερυθρόλευκοι έχουν ζητήσει την εξαίρεση τόσο του Αναστόπουλου - ο οποίος τέθηκε υπό αστυνομική προστασία - όσο και των Μάνου και Παναγιώτου.

Το "παρών", όμως, στα γραφεία του Συνδέσμου θα δώσει και ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος και πλέον αναμένουμε να μάθουμε το τι θα προκύψει από την σύσκεψη.

TAGS ΕΣΑΚΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ