Ενός λεπτού σιγή στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός για τον Μπασούρη

Ο θάνατος του ταμία της ΕΟΚ και Προέδρου της ΕΣΚΑ, Δημήτρη Μπασούρη, βύθισε στο πένθος το Ελληνικό μπάσκετ, με τον ΕΣΑΚΕ να ανακοινώνει ότι θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στον σημερινό (1/6) τελικό Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός.

Ο ΕΣΑΚΕ εξέδωσε κι αυτός επίσημη ανακοίνωση για το θέμα, εκφράζοντας την θλίψη του για το γεγονός, ανακοινώνοντας παράλληλα ότι θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη του σημερινού (1/6) δεύτερου Τελικού ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό (21:00).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ο Πρόεδρός του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος, εκφράζουν τη βαθιά θλίψη τους για την απώλεια του Δημήτρη Μπασούρη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Ο Δημήτρης Μπασούρης υπήρξε από τους κορυφαίους παράγοντες του αθλήματος και η προσφορά του στο χώρο της καλαθοσφαίρισης είναι αξιομνημόνευτη.

Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του στη σημερινή αναμέτρηση ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SUPERFOODS – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. της Basket League. Στην νεκρώσιμη ακολουθία θα παραστεί αντιπροσωπεία του Συνδέσμου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΤΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΕΟΚ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΣΚΑ

"Έφυγε" ο Δημήτρης Μπασούρης

ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΟΚ, ΕΣΚΑ, ΕΣΚΑΝΑ ΚΑΙ ΠΣΑΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΑΣΟΥΡΗ

"Καλό ταξίδι Δημήτρη"

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24