ΕΣΑΚΕ

ΕΚΟ All Star Game: Josephine, Τσαγκρινού και OGE θα διασκεδάσουν το κοινό

ΕΚΟ All Star Game: Josephine, Τσαγκρινού και OGE θα διασκεδάσουν το κοινό
PANORAMA PRESS

Η Josephine, η Έλενα Τσαγκρινού και ο OGE είναι οι καλλιτέχνες που θα διασκεδάσουν το κοινό στο ΕΚΟ All Star Game, όπως ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ.

Η αντίστροφη μέτρηση για το ΕΚΟ All Star Game έχει ξεκινήσει, με τον ΕΣΑΚΕ να ανακοινώνει -μετά τους παίκτες και τους προπονητές- τους καλλιτέχνες που θα τραγουδήσουν και θα διασκεδάσουν το κοινό που θα βρεθεί στα "Δύο Αοράκια".

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο Δελτίο Τύπου του ΕΣΑΚΕ: "Η εμπειρία του EKO All Star Game δεν περιλαμβάνει μόνο τα τρίποντα, τα καρφώματα και τις θεαματικές φάσεις. Η εμπειρία του EKO All Star Game είναι, επίσης, η ατμόσφαιρα γιορτής που επικρατεί σε όλες τις εκδηλώσεις.

Πριν τον Κεντρικό Αγώνα της 24ης διοργάνωσης, που θα φιλοξενηθεί στο κλειστό γυμναστήριο Ηρακλείου "Δύο Αοράκια" την προσεχή Κυριακή (9/2) με το τζάμπολ να γίνεται στις 17:00, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τα "αστέρια της νέας γενιάς", τις δημοφιλείς τραγουδίστριες Josephine, Έλενα Τσαγκρινού και τον αγαπημένο του κοινού ράπερ OGE"!

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΣΑΚΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ