ΕΣΑΚΕ

Εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΕΣΑΚΕ

Εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΕΣΑΚΕ

Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος αρνήθηκε να διαδεχθεί τον Μιχάλη Μελή στην προεδρία του ΕΣΑΚΕ, κι έτσι θα γίνουν άμεσα οι διαδικασίες για την εκλογή νέου προέδρου. Τη Δευτέρα (13/3) η Γενική Συνέλευση για τον ορισμό των εκλογών.

Ακέφαλος εξακολουθεί να είναι ο ΕΣΑΚΕ, αφού δεν βρέθηκε άκρη την Τρίτη (7/3) στο έκτακτο ΔΣ που έγινε στη λίγκα, για την αντικατάσταση του Μιχάλη Μελή. Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, που μπορούσε να αναλάβει τα ηνία εφόσον υπήρχε καθολική αποδοχή από τις ομάδες, αρνήθηκε οποιαδήποτε περαιτέρω εμπλοκή του, κάτι που οδηγεί σε νέες εκλογές.

Τη Δευτέρα (13/3) θα γίνει μάλιστα η Γενική Συνέλευση για να αποφασιστεί η ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών και κατόπιν να προκύψουν οι ενδιαφερόμενοι για να πάρουν το χρίσμα. Αυτό που ξεχώρισε από τη διαδικασία ήταν η πρόταση του Ολυμπιακού να αρθεί ο περιορισμός της πενταετούς θητείας σε σύλλογο για να έχει δικαίωμα εκλογής ο υποψήφιος, κάτι το οποίο δεν δέχθηκαν να συζητήσουν οι υπόλοιπες ομάδες.

Η ανακοίνωση από τον ΕΣΑΚΕ:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ αποφάσισε στην σημερινή (7/3) συνεδρίαση του την σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης την Δευτέρα 13 του μηνός προκειμένου να οριστεί διεξαγωγή νέας Γενικής Συνέλευσης με θέμα την εκλογή νέου προέδρου του Δ.Σ."

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Jason Statham με μαγιό και μαλλιά: Ένα βίντεο που θα σε λυγίσει

Την ώρα που εσύ κάνεις τις βουτιές σου, κάποιος βούτηξε στην εποχή που ο Jason ήταν ένας ανερχόμενος αθλητής των καταδύσεων.

Με ποιους φανταστικούς ήρωες θα πίναμε μπύρα (και με ποιους όχι)

Με συντροφιά μια μπύρα στο χέρι, οι συντάκτες του PopCode τα λένε με τους αγαπημένους τους φανταστικούς χαρακτήρες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24