ΕΣΑΚΕ

Αισιοδοξία στον ΕΣΑΚΕ για τα τηλεοπτικά

ΕΣΑΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ ΔΣ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΕΣΑΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ ΔΣ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Για μία ακόμη φορά συζητήθηκε το νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο στο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ, με τον Βαγγέλη Γαλατσόπουλο να δηλώνει αισιόδοξος για θετική έκβαση των συζητήσεων.

Την ευκαιρία να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι για μία ακόμη φορά είχαν οι ομάδες της Stoiximan.gr Basket League, σε σημερινή (14/6) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ. Με τις απαραίτητες ανακατατάξεις βέβαια, αφού ο Πανιώνιος και ο Φάρος Κερατσινίου πήραν τη θέση των Απόλλωνα Πατρών και Δόξας Λευκάδας σε αυτό.

Η ουσία είναι πως συζητήθηκε το "καυτό" ζήτημα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, με τον Βαγγέλη Γαλατσόπουλο να ενημερώνει τις ομάδες, δηλώνοντας αισιόδοξος για θετική έκβαση των διαπραγματεύσεων. Αυτό που μάλιστα τόνισε είναι ότι δεν ισχύουν οι πληροφορίες περί συμφωνίας έναντι πολύ χαμηλού τιμήματος με την ΕΡΤ για την επόμενη σεζόν, εξηγώντας πως βέβαια δεν αλλάζει το πλάνο περί κεντρικής διαχείρισης.

Από εκεί και πέρα, τονίστηκε πως ο ΕΣΑΚΕ θα συμμετάσχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου του Basketball Champions League, ενώ ανακοινώθηκε η ανανέωση της συνεργασίας με την εταιρεία "Top Trends" ως προμηθεύτριας για τις επόμενες δύο σεζόν της επίσημης μπάλας της Stoiximan.gr Basket League, Spalding. Τέλος, επισημάνθηκε για μία ακόμη φορά η ανάγκη να δημιουργηθεί ένα θεσμικό πλαίσιο που θα διασφαλίζει την ομαλή λειτουργία του πρωταθλήματος, με ό,τι αυτό σημαίνει.

TAGS ΕΣΑΚΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ