Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Βόμβα με Καράμπουλα ο Ιωνικός Νικαίας!

Βόμβα με Καράμπουλα ο Ιωνικός Νικαίας!
FRANCESCA GIAITZOGLOU WATKINSON

Τον πιο επιτυχημένο παίκτη στην ιστορία της Α2 έβαλε στη σύνθεσή του ο ιστορικός Ιωνικός Νικαίας, που θέλει να πρωταγωνιστήσει στη Β' Εθνική της σεζόν 2017-2018.

Μετά από έξι ανόδους (από την Α2 στην Α1) σε ισάριθμες σεζόν, ο Βαγγέλης Καράμπουλας στοχεύει σε ακόμα μία. Αυτή τη φορά όμως θα πρέπει να προβιβαστεί από τη Β' Εθνική στην Α2, καθώς συμφώνησε με τον Ιωνικό Νικαίας για να τον βοηθήσει να πρωταγωνιστήσει στην σκληρή τρίτη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ την περίοδο 2017-2018.

Μετά λοιπόν από τις σπουδαίες χρονιές του με τη φανέλα του Φάρου Κερατσινίου, ο πολύπειρος σμολ φόργουορντ θα φορέσει τη φανέλα μιας εκ των πλέον ιστορικών ομάδων του ελληνικού μπάσκετ. Κι αν όλα κυλήσουν φυσιολογικά, ο πιο επιτυχημένος παίκτης στην ιστορία της Α2 θα έχει δίπλα του παίκτες που επίσης θα προκαλέσουν αίσθηση.

Για την ιστορία, ο 35χρονος σκόρερ τελείωσε τη σεζόν 2016-17 με 17.9 πόντους (93% στις βολές, 64% στα δίποντα και 50% στα τρίποντα), για να αναδειχθεί MVP του πρωταθλήματος της Α2. Όλα δείχνουν μάλιστα πως στον Ιωνικό θα συνεχίσει την καριέρα του και ο Φώτης Βασιλόπουλος, όπως διαβάσατε χθες (6/6) στο Sport24.gr .

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ