Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Βεσκούκης: "Είμαστε έτοιμοι για την έναρξη"

Βεσκούκης: "Είμαστε έτοιμοι για την έναρξη"

Ο Σάκης Βεσκούκης, φόργουορντ του Ιωνικού Νικαίας μίλησε για την ομάδα που έχει δημιουργηθεί αλλά και για του στόχους της ομάδας εν όψει της νέας δύσκολης αγωνιστικής περιόδου.

Την άποψή του για τον σχεδιασμό της ομάδας του Ιωνικού και φυσικά για το δύσκολο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής μίλησε ο Σάκης Βεσκούκης, ένας από τους πιο έμπειρους παίκτες της ομάδας από τη Νίκαια.

Σχετικά με τις αλλαγές που έγιναν στην ομάδα είπε: "Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά από τα παιδιά ως τώρα, είμαστε μια καινούργια ομάδα, με νέο προπονητή και γενικά είναι μια καινούργια εποχή για τον Ιωνικό με την έλευση του προέδρου κ. Βαρουξάκη". Σχετικά και το πόσο έτοιμοι είναι για την έναρξη του πρωταθλήματος δήλωσε: "Δείχνουμε ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος, το οποίο θα είναι πολύ δύσκολο φέτος".

Όταν ρωτήθηκε για τους στόχους της ομάδας ξεκαθάρισε πως: "Στόχος είναι να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν βάζουμε μακροπρόθεσμους στόχους, η ομάδα θέλουμε να παλεύει κάθε παιχνίδι, να ευχαριστηθούμε αυτό που κάνουμε και θεωρώ ότι μέσα από την σωστή δουλειά θα έρθουν τα αποτελέσματα και οι νίκες".

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ