Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Βασιλόπουλος, ο πρώτος!

Βασιλόπουλος, ο πρώτος!

Ο Φώτης Βασιλόπουλος αποτελεί το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Ιωνικού Νίκαιας για την επόμενη σεζόν στη Β' Εθνική.

Ο Ιωνικός Νίκαιας ετοιμάζεται για μεγάλα πράγματα φέτος και αυτό ακριβώς καταδεικνύει η πρώτη μεταγραφή του. Οι Νικαιώτες ανακοίνωσαν την απόκτηση του Φώτη Βασιλόπουλου για την επόμενη χρονιά, ενός εκ των καλύτερων πόιντ γκαρντ της Α2. Ο 31χρονος άσος βοήθησε την περασμένη σεζόν τον Φάρο Κερατσινίου να ανέβει στη Stoiximan.gr Basket League, έχοντας 9,9 πόντους, 2,8 ριμπάουντ και 5,1 ασίστ κατά μέσο όρο σε 29 αγώνες.

Ο Ιωνικός έχει συμφωνήσει ήδη με έναν άλλο συμπαίκτη του Βασιλόπουλου στο Φάρο τη σεζόν που πέρασε, τον Βαγγέλη Καράμπουλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιωνικού Νίκαιας:

"Ο Φώτης Βασιλόπουλος (1.87, 31 ετών), αποτελεί την πρώτη μεταγραφική ενίσχυση του Ιωνικού Νικαίας ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Πριν την φανέλα με το αστέρι, ο Φώτης Βασιλόπουλος έχει κάνει αισθητή την παρουσία του τόσο στην Α1, αγωνιζόμενος στις ομάδες του Πανιώνιου, της ΑΕΚ, και του Πανελευσινιακού, όσο και στην Α2. Τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στην Α2 σε Εθνικό Πειραιά και Φάρο Κερατσινίου, αντίστοιχα, και υπήρξε από τους στυλοβάτες στην πορεία των δύο ομάδων. Με τον Φάρο κέρδισε την άνοδο στην Α1.

Φώτη σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ιωνικού Νικαίας – μαζί θα κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα".

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ