Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Το "Dafnield" έκανε τη δουλειά του για τη Δάφνη Δαφνίου

Το "Dafnield" έκανε τη δουλειά του για τη Δάφνη Δαφνίου

Η Δάφνη Δαφνίου διεύρυνε το αήττητο σερί της στη Β' Εθνική, μετά την εντός έδρας νίκη επί του Ιπποκράτη Κω (75-73). Το... Anfield των Δυτικών Προαστίων έκανε πάλι τη δουλειά του, για να έρθει το 4/4 στον Νότιο Όμιλο.

Το αήττητο σερί της διεύρυνε η Δάφνη Δαφνίου, η οποία -αν και νεοφώτιστη- δείχνει ικανή να διεκδικήσει μέχρι τέλους τον τίτλο του πρωταθλητή στον Νότιο Όμιλο της Β' Εθνικής. Οι "πράσινοι" πήραν το ροζ φύλλο αγώνα στο ντέρμπι της αγωνιστικής απέναντι στον Ιπποκράτη Κω (75-73) και με το 4/4 διατηρήθηκαν στην κορυφή, αποδεικνύοντας πως εντός έδρας δεν θα αφήσουν καμία ομάδα να τους δημιουργήσει πρόβλημα.

Το περίφημο "Dafnield" (κατ' έμπνευση των ανθρώπων της ομάδας), όπως αποκαλείται πλέον το γήπεδο του Χαϊδαρίου, συνέδραμε σημαντικά στη νίκη, παρά τις προσπάθειες τω παικτών του Χάρη Κουλουριώτη. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι, βρέθηκαν στο +10 (14-24) στο τέλος της α' περιόδου, αλλά η συνέχεια ανήκε ολοκληρωτικά στη Δάφνη Δαφνίου. Ακόμη κι όταν ο Θοδωρής Ονάσογλου ισοφάρισε με... τετράποντο, στα 15'' για το τέλος, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είπαν την τελευταία λέξη, για να φτάσουν στην τελική επικράτηση. Θύτης ο Σπύρος Γεωργούτσος με καλάθι δύο πόντων στα 9'' για το φινάλε.

Το "Dafnield" έκανε τη δουλειά του για τη Δάφνη Δαφνίου

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής (29/10, 17:00):

Τρίτωνας - Νέα Κηφισιά

Κορωπί - Πανερυθραϊκός

Διαγόρας Δρυοπιδέων - Πρωτέας Βούλας

ΕΦΑΟΖ - ΚΑΟΚ

Μανδραϊκός - Παγκράτι

Ηράκλειο - Πανελευσινιακός

Ιωνικός Νικαίας - Ίκαρος Ν. Σμύρνης (19:30)

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ