Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Τέλος ο Παπαδάτος από τον Ικαρο Νέας Σμύρνης

Τέλος ο Παπαδάτος από τον Ικαρο Νέας Σμύρνης
EUROKINISSI

Ο Αλέξης Παπαδάτος αποτελεί παρελθόν από τον Ικαρο Νέας Σμύρνης, ο οποίος πλέον αναζητά τον νέο του... τιμονιέρη.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης στην 9η "στροφή" του Ομίλου του Νότου της Β' Εθνικής ηττήθηκε από την ΕΦΑΟΖ (66-76) υποχωρώντας στο 1-8 και ο Αλέξης Παπαδάτος γνωστοποίησε την απόφασή του να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία του Ικάρου.

Ο τέως πλέον προπονητής του Ικάρου Νέας Σμύρνης έγραψε στο Facebook πως "μετά από 2 χρόνια παρουσίας στον πάγκο της ομάδας του Ικάρου Νέας Σμύρνης, έφτασε η ώρα να αποχωρήσω. Πρώτα απ όλα θέλω να πω ένα τεράστιο «ευχαριστώ» στους παίχτες με τους οποίους συνεργάστηκα, καθώς και στην διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Κατά τη περσινή χρονιά κάναμε μια τεράστια υπέρβαση με την ομάδα με την απευθείας άνοδο μας στην Β΄ Εθνική Κατηγορία, ήταν μια χρονιά σημαδιακή για την προπονητική μου πορεία η οποία προσωπικά θα μου μείνει αξέχαστη! Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου η συνέχεια για την ομάδα του Ικάρου να είναι όσο καλύτερη γίνεται, από το πέρασμα μου από αυτήν κέρδισα μόνο φίλους εκτός και εντός του παρκέ.

Τέλος, θέλω να επισημάνω σε εκείνους που έχουν την ευθύνη των αθλητικών χώρων της περιοχής της Νέας Σμύρνης πως δεν κάνουν χάρη στον Ίκαρο ο οποίος αυτήν την στιγμή αγωνίζεται στην Β΄ Εθνική κατηγορία, όταν του δίνουν ώρες προπόνησης στο γήπεδο Αρτάκης. Φέτος, μετά την άνοδο μας, είχαμε λιγότερες ώρες προπόνησης από πέρυσι. Όσο κι αν αυτό ακούγεται απίστευτο κάναμε 2 απογευματινές- βραδυνές προπονήσεις την μια εβδομάδα και 3 την άλλη, εναλλάξ, με αποτέλεσμα να ψάχνει ο σύλλογος γήπεδο για να κάνουμε προπόνηση και να ζητιανεύουμε για χώρους και ώρες που να βολεύουν όλο το team.

Καλή συνέχεια και εύχομαι στον καθένα σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο ό,τι καλύτερο!

Αλέξης Παπαδάτος".

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ