Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Στο πλευρό της Μάνδρας η ΑΕΝΚ

Στο πλευρό της Μάνδρας η ΑΕΝΚ

Η Νέα Κηφισιά συλλέγει είδη πρώτης ανάγκης για να τα παραδώσει στο Δήμο Μάνδρας την προσεχή Κυριακή, πριν από την αναμέτρηση με τον Μανδραϊκό για το νότιο όμιλο της Β' Εθνικής.

Πολλοί ήταν οι αθλητικοί σύλλογοι που έσπευσαν να δηλώσουν τη συμπαράστασή τους στους πληγέντες της Μάνδρας, την περιοχή που επλήγη περισσότερο από κάθε άλλη από τις βροχές της προηγούμενης εβδομάδας στην Δυτική Αττική. Η ΑΕΝΚ έκανε κάτι παραπάνω.

Ο σύλλογος των βορείων προαστίων αποφάσισε να στηρίξει και εμπράκτως τους κατοίκους της Μάνδρας, μαζεύοντας είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία και θα παραδώσει στο Δήμο Μάνδρας μέσω του Μαδραϊκού, στην αναμέτρηση των δύο ομάδων την προσεχή Κυριακή 26 Νοεμβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Η Αθλητική Ένωση Νέας Κηφισιάς, πιστή στις αξίες της, δεν μπορεί να μείνει αδιάφορη στην ανείπωτη τραγωδία που χτύπησε τη Δυτική Αττική. Με αφορμή τον αγώνα με την ομάδα του Μανδραϊκού για το πρωτάθλημα Β’ Εθνικής την προσεχή Κυριακή 26 Νοεμβρίου στο γήπεδο της Μάνδρας, συλλέγει είδη πρώτης ανάγκης στο Κλειστό Γυμναστήριο Δ.Βικέλας (Πελοποννήσου και Ναυπλίου, Νέα Κηφισιά) την Τετάρτη-Πέμπτη-Παρασκευή από 17:00 έως 21:00, Σάββατο- Κυριάκη από 09:00 έως 14:00, με σκοπό να τα παραδώσει στο Δήμο Μάνδρας μέσω της ομάδας του Μανδραϊκού την ημέρα του αγώνα.

Τα είδη πρώτης ανάγκης είναι:

·Τυποποιημένα τρόφιμα μακράς διάρκειας:

·Μακαρόνια

·ρύζι

·γάλα εβαπορέ

·κονσέρβες

·παιδικές τροφές

·φρυγανιές

Με την ομάδα του Μανδραϊκού δεν είμαστε αντίπαλοι, αλλά συμπαίκτες στη Ζωή!".

Photo credits: eurokinissi.gr

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ