Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ρεκόρ δεκαετίας από τον Ιωνικό Νίκαιας

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΙΩΝΙΚΟΣ - ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΙΩΝΙΚΟΣ - ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ιωνικός Νίκαιας έκανε ρεκόρ δεκαετίας και συμπεριλήφθηκε στις καλύτερες επιθετικές επιδόσεις στην ιστορία της Β' Εθνικής με τους 121 πόντους που έβαλε στον χθεσινό αγώνα με την Δάφνη Δαφνίου (VIDEO).

Οι περίπατοι καλά κρατούν για τον Ιωνικό Νίκαιας στον νότιο όμιλο της Β' Εθνικής. Το ίδιο και οι ιστορικές στατιστικές επιδόσεις του. Στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής οι "κυανόλευκοι" συνέτριψαν την Δάφνη Δαφνίου 121-72 , σημείωσαν την 20ή νίκη σε 21 αγώνες και παρέμειναν μόνοι πρώτοι στη βαθμολογία. Παράλληλα, σημείωσαν και μία από τις καλύτερες επιθετικές επιδόσεις στην ιστορία της εν λόγω κατηγορίας.

Για την ακρίβεια, οι 121 πόντοι που πέτυχε η ομάδα του Μάριου Γούναρη αποτελούν την κορυφαία επίδοση της τελευταίας δεκαετίας στη Β΄Εθνική, καθώς και ισοφάριση της 6ης καλύτερης από τη σεζόν 1990-91 και ύστερα στη συγκεκριμένη κατηγορία. Η τελευταία φορά που σημειώθηκαν περισσότεροι πόντοι στη Β' Εθνική ήταν στην αναμέτρηση Αναγέννηση/Φλόγα-Ολυμπιακός Βόλου της σεζόν 2007-08, όταν η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε βάλει 129.

Όσον αφορά στο ρεκόρ πόντων για την κατηγορία, αυτό ανήκει στους Αμπελόκηπους, οι οποίοι είχαν βάλει 135 πόντους σε ένα παιχνίδι με τον ΠΑΟΔ τη σεζόν 1992-93. Οι Αμπελόκηποι είναι επίσης υπεύθυνοι για άλλες δύο από τις οκτώ κορυφαίες επιθετικές επιδόσεις στην Β' Εθνική, αφού τη σεζόν 1992-93 είχαν πετύχει επίσης 129 και 121 πόντους κόντρα στον Μακεδονικό και στη ΧΑΝΘ αντίστοιχα.

Δείτε στο παρακάτω video τις καλύτερες στιγμές του Ιωνικού:

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ