Παραδόθηκε το κλειστό στην Κω

Παραδόθηκε το κλειστό στην Κω

Ο Ιποπκράτης Κω τοποθετήθηκε -με ανακοίνωσή του- στο θέμα της καθυστέρησης των εργασιών στο κλειστό της Κω. Έτοιμο το κλειστό για την πρεμιέρα της ερχόμενης Κυριακής.

Έξι ημέρες πριν από την έναρξη της σεζόν και την παρθενική παρουσία του στη Β' Εθνική, ο Ιπποκράτης έχει πάλι γήπεδο! Όπως ενημέρωσε μέσω ανακοίνωσης ο σύλλογος της Κω, οι εργασίες αποκατάστασης στο παρκέ του κλειστού γηπέδου του νησιού ολοκληρώθηκαν, συνεπώς θα μπορεί να φιλοξενήσει τον Πανελευσινιακό στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος την ερχόμενη Κυριακή.

Ο Ιπποκράτης προσπάθησε μέσω της ανακοίνωσης που εξέδωσε να εξηγήσει γιατί καθυστέρησαν τόσο πολύ οι εργασίες, εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίησή του για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Τις τελευταίες μέρες υπάρχει έντονη κριτική για το κλειστό γυμναστήριο και τις εργασίες που έπρεπε να γίνουν για την επιδιόρθωση του παρκέ.

Ως σύλλογος ενημερωθήκαμε όπως και όλοι οι σύλλογοι σε συνάντηση με τον ΔΟΑ στις 8 Αύγουστου , ότι ο διαγωνισμός για την ανάθεση του έργου αποκατάστασης του παρκέ , κρίθηκε άγονος και ως εκ τούτου θα γινόταν καινούργιος ο οποίος θα έδινε πιθανόν, ανάδοχο του έργου στο τέλος Αύγουστου.

Όπως είναι κατανοητό το έργο θα γινόταν μέσα στο Σεπτέμβρη. Περίοδος που υπάρχουν δραστηριότητες από όλες τις ομάδες. Η προετοιμασία η δική μας όπως και άλλων ομάδων ξεκίνησε 21 Αύγουστου και μια διακοπή της λειτουργιάς του κλειστού θα μας δημιουργούσε προβλήματα. Ειδικά στην ομάδα μας η οποία 13 και 16 Σεπτέμβρη αγωνιζόταν για το κύπελλο Ελλάδας. Ζητήσαμε λοιπόν από τον ΔΟΑ, τα έργα να ξεκινήσουν το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτέμβρη κάτι που με κατανόηση έγινε δεκτό.

Σε κάθε περίπτωση βέβαια είτε τα έργα γινόταν το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτέμβρη είτε το δεύτερο τα προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία της ομάδας μας αλλά και τον υπολοίπων ομάδων θα υπήρχαν. Το καλύτερο για όλους θα ήταν να είχε γίνει η αποκατάσταση του παρκέ την περίοδο που δεν υπήρχαν δραστηριότητες στο κλειστό. Αυτό βέβαια δεν ήταν στην αρμοδιότητα των ομάδων και ούτε μπορούμε να γνωρίζουμε αν υπήρχε η δυνατότητα να γίνει νωρίτερα σε κατάλληλο χρόνο.

Τελικά το έργο έγινε και παραδόθηκε από Δευτέρα 2 Οκτώβρη στις ομάδες.

Ο σύλλογος μας θέλει να ξεκαθαρίσει ότι παρά τις αντίξοες συνθήκες (ανοικτά γήπεδα) για ομάδα Β΄ Εθνικής, είναι ικανοποιημένος από την αποκατάσταση της ζημιάς που υπήρχε στο παρκέ και δεν θα υπάρξει έτσι πρόβλημα μέσα στη αγωνιστική σεζόν.

Επίσης θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν βρισκόμαστε πίσω από κανένα αρνητικό δημοσίευμα ή ανάρτηση σε βάρος των υπευθύνων του έργου. Επιμένουμε όμως στην άποψη ότι τέτοιες επεμβάσεις στους αθλητικούς χώρους πρέπει να βρεθεί τρόπος να γίνονται σε μη αγωνιστική περίοδο.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ

ΤΟ Δ.Σ.

Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΑΤΖΗΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΝΙΚΟΣ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΛΕΙΣΤΟ

Προπόνηση σε ανοιχτό ο Ιπποκράτης!

ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ

"Παγωμάρα" στην Κω για το κλειστό γήπεδο μπάσκετ

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

8 ακραίες θεραπείες για τη φαλάκρα

Δεν μπορείς να φανταστείς τι κάνουν μερικοί άνθρωποι για να μη χάσουν τα μαλλιά τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24