Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Παπαδόπουλος η έκτη μεταγραφή του Ιωνικού Νικαίας!

Παπαδόπουλος η έκτη μεταγραφή του Ιωνικού Νικαίας!

Ο Ιωνικός Νικαίας συνεχίζει απτόητος τις κινήσεις του στο μεταγραφικό παζάρι, ανακοινώνοντας και την απόκτηση του Ανδρέα Παπαδόπουλου.

Έπειτα από ένα μικρό "διάλειμμα" μετά την απόκτηση του Νίκου Αγγελόπουλου, ο Ιωνικός Νικαίας επέστρεψε στην... πεπατημένη, ανακοινώνοντας την απόκτηση ακόμα ενός παίκτη που την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Φάρο Κερατσινίου!

Ο λόγος για τον Ανδρέα Παπαδόπουλο (37 χρονών, 1.86 μέτρα), ο οποίος θα πρέπει να λογίζεται πλέον παίκτης της ομάδας. Ο έμπειρος γκαρντ αποτελεί το 6ο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μετά τον Αγγελόπουλο και τους - συμπαίκτες του την περσινή σεζόν στον Φάρο - Φώτη Βασιλόπουλο, Σωτήρη Κατούφα, Βαγγέλη Καράμπουλα και Μάριο Μπατή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιωνικού Νικαίας:

"Πραγματοποιώντας την 6η μεταγραφή του για τη φετινή περίοδο, ο ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ Barista Brothers ανακοινώνει την απόκτηση του Ανδρέα Παπαδόπουλου (1.86, 37 ετών). Ο Ανδρέας υπήρξε ένα από τα μέλη του Φάρου Κερατσινίου ο οποίος γεύτηκε όλες τις ανόδους της ομάδας του, από την ΕΣΚΑΝΑ μέχρι και την άνοδο στην Α1 την περσινή περίοδο. Πέραν των ανόδων, είναι και φιναλίστ κυπέλλου Ελλάδος με τον Φάρο, την περίοδο 2015-16.

Ανδρέα, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ιωνικού – μαζί θα κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα".

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ