Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Παντός καιρού και... γηπέδου οι παίκτες του Ιπποκράτη Κω

Παντός καιρού και... γηπέδου οι παίκτες του Ιπποκράτη Κω

Οι παίκτες του Ιπποκράτη Κω εξακολουθούν να προπονούνται στον στίβο και το γυμναστήριο, λόγω του προβλήματος που υπάρχει με το κλειστό του νησιού. Τελειώνει η ταλαιπωρία εντός των επόμενων ημερών.

Το γηπεδικό πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται για τον Ιπποκράτη Κω, με αποτέλεσμα το πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας να έχει αλλάξει σημαντικά τις τελευταίες ημέρες. Οι παίκτες του Χάρη Κουλουριώτη έφτασαν στο σημείο να προπονηθούν σε... ανοιχτό γήπεδο τις προηγούμενες ημέρες, από την στιγμή που δεν υπήρχε η δυνατότητα εισόδου στο κλειστό του νησιού.

Ο Δήμος δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη τις εργασίες συντήρησης στο γήπεδο, με αποτέλεσμα η ομάδα να βρίσκεται επί μονίμου βάσεως στον στίβο και στο γυμναστήριο, για ενδυνάμωση και εκγύμναση. Γνωρίζοντας από νωρίς πως θα υπήρχε πρόβλημα με το γήπεδο, οι άνθρωποι του Ιπποκράτη Κω φρόντισαν να κλείσουν ένα τουρνουά στην Τουρκία, αλλά αυτό δεν αποτελούσε παρά ένα μικρό μέρος της προσπάθειας για... περιορισμό της κατάστασης.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που έχει η νησιωτική ομάδα, το κλειστό θα παραδοθεί εκ νέου για χρήση στο τέλος της τρέχουσας εβδομάδας, μερικές μόλις ημέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος. Στην πρεμιέρα του οποίου ο Ιπποκράτης Κω θα υποδεχθεί τον Πανελευσινιακό, την Κυριακή 8 Οκτωβρίου.

Ο πλεϊμέικερ του Ιπποκράτη Κω, Φάνης Κουμπούρας, σχολίασε με δηκτικό τρόπο τις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί στο νησί για την ομάδα, η οποία φέτος έκανε πολλές σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις, στην προσπάθειά της να πρωταγωνιστήσει στη Β' Εθνική. Μην ξεχνάμε πως πέραν του 33χρονου γκαρντ στο ρόστερ υπάρχουν παίκτες με πλούσιο βιογραφικό, όπως ο Κώστας Χαρίσης, ο Αντώνης Ασημακόπουλος και ο Ευθύμης Τσακαλέρης.

Παντός καιρού και... γηπέδου οι παίκτες του Ιπποκράτη Κω
TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ