Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

"Παγωμάρα" στην Κω για το κλειστό γήπεδο μπάσκετ

"Παγωμάρα" στην Κω για το κλειστό γήπεδο μπάσκετ
INTIME SPORTS

Απίστευτο και όμως... ελληνικό! Το "μαρτύριο" των παικτών του Ιπποκράτη Κω συνεχίζεται, καθώς από τα τσιμέντα των ανοιχτών του νησιού, βρέθηκαν στο παρκέ του κλειστού που... κολλάει.

Λίγες μέρες πριν την έναρξη της σεζόν 2017/18, οι παίκτες του Ιπποκράτη Κω παραμένουν στον αέρα. Εκτός από το γεγονός ότι εδώ και δυο εβδομάδες κάνουν σουτ σε... ανοιχτά γήπεδα του νησιού (!) επειδή το κλειστό είχε μετατραπεί σε εργοτάξιο, έμαθαν σήμερα πως έχουν ένα νέο πολύ σοβαρό πρόβλημα να αντιμετωπίσουν. Βλέπετε, το συνεργείο που είχε αναλάβει να φτιάξει μερικά "μπαλώματα" στις δυο ρακέτες, έκανε κάποιο λάθος στη βαφή με αποτέλεσμα το παρκέ να κολλάει υπερβολικά και να είναι ουσιαστικά ακατάλληλο για να φιλοξενήσει αγώνες εθνικής κατηγορίας.

Ο Ιπποκράτης πρέπει να φιλοξενήσει τον Πανελευσινιακό το απόγευμα της επόμενης Κυριακής (8/10) για την πρώτη αγωνιστική της Β' Εθνικής, όμως με τα τωρινά δεδομένα δύσκολα η αναμέτρηση θα διεξαχθεί. Οι αθλητές της ομάδας της Κω δεν σκοπεύουν να διακινδυνεύσουν τη σωματική τους ακεραιότητα, το πρόβλημα είναι μεγάλο και κανείς δεν ξέρει πως θα αντιμετωπιστεί. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι εργασίες ξεκίνησαν με τρομερή καθυστέρηση, με αποτέλεσμα ο νεοφώτιστος στην κατηγορία Ιπποκράτης να έχει κάνει ελλιπέστατη προετοιμασία για τη νέα σεζόν, παρά το γεγονός ότι οι παράγοντές του έκαναν σημαντική επένδυση σε αθλητές όπως ο Κουμπούρας, ο Ασημακόπουλος, ο Τσακαλέρης και ο Χαρίσης.

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ