Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Όνειρο για Γιαννάκη στον Ιωνικό Νικαίας!

BASKET LEAGUE / ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στον Ιωνικό Νικαίας έχουν ήδη αρχίσει τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν, με το όνομα του Παναγιώτη Γιαννάκη να αποτελεί τον διακαή πόθο του Βαγγέλη Τσάπα. Η πρώτη επαφή, το τριετές πλάνο και η επιστροφή στις ρίζες.

Με επτά αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, ο Ιωνικός Νικαίας είναι με το... ενάμισι πόδι στην Α2 (σ.σ.: χρειάζεται μία νίκη για να έρθει η άνοδος). Ο ιστορικός σύλλογος έχει κάνει σπουδαία δουλειά φέτος, αλλά με τη λογική του " εχθρός του καλού είναι το καλύτερο", άπαντες έχουν ήδη αρχίσει τον σχεδιασμό για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αυτό στο οποίο έχει επικεντρωθεί ο διοικητικός ηγέτης των "μπλε", Βαγγέλης Τσάπας, είναι κάτι που ξεπερνάει τα στενά όρια της δεύτερης κατηγορίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, στο μυαλό του βρίσκεται η επιστροφή του Παναγιώτη Γιαννάκη στην ομάδα, στη θέση του προπονητή με βάθος τριετίας. Στη Νίκαια έχουν ήδη προσεγγίσει την πλευρά του "Δράκου", ενημερώνοντας για το ενδιαφέρον τους. Μία κίνηση που φυσικά δεν αφορά μόνο στην παρουσία στην Α2, αλλά πολύ ψηλότερα.

Συγκεκριμένα, εκπονείται τριετές πλάνο με φόντο την άνοδο στη Stoiximan.gr Basket League, με... άρμα μάχης την παρουσία του Παναγιώτη Γιαννάκη στην άκρη του πάγκου.

Πέραν της ουσίας του πράγματος, που δεν είναι άλλο από την παρουσία στη μεγάλη κατηγορία, υπάρχει το... συναισθηματικό. Στο μυαλό του Βαγγέλη Τσάπα δεν υπάρχει τίποτε σπουδαιότερο από το να καταφέρει να συνδυάσει τον αγωνιστικό στόχο που έχει οριστεί με την παρουσία του "Δράκου" στην ομάδα, γεγονός που θα προσδώσει ακόμη μεγαλύτερη αξία στην ιστορική επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια.

Μην ξεχνάμε πως στον Ιωνικό Νικαίας έκανε τα πρώτα του βήματα στο παρκέ (1977-'84), ενώ αποτέλεσε το πρόσωπο του συλλόγου για πάρα πολλά χρόνια, με το σύνθημα "Γιαννάκης, Θεός, Ιωνικός" να αποτελεί συνώνυμο της παρουσίας του στον σύλλογο. Οι μονομαχίες του με τον Νίκο Γκάλη άλλωστε ήταν αυτές που αποτελούσαν το αλατοπίπερο εκείνη την εποχή.

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα, το 1ο ΕΠΑΛ Νίκαιας μετονομάστηκε σε "Παναγιώτης Γιαννάκης" , δείγμα της άρρηκτης σύνδεσης που υπάρχει ανάμεσα στην περιοχή και τον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ.

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ