Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι καλύτερες στιγμές του Ιωνικού Νίκαιας

Οι καλύτερες στιγμές του Ιωνικού Νίκαιας

Οι κορυφαίες φάσεις του Ιωνικού από τη σπουδαία χθεσινή νίκη επί του Περιστερίου για την 2η αγωνιστική της 1ης φάσης του Κυπέλλου (VIDEO).

Ο Ιωνικός Νίκαιας σημείωσε τη νίκη της ημέρας στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα του Μάριου Γούναρη νίκησε το Περιστέρι 71-64 και προκρίθηκε στην τρίτη αγωνιστική της πρώτης φάσης, όπου θα αντιμετωπίσει την άλλη ομάδα από την Α2 που θεωρείται φαβορί για άνοδο στη Stoiximan.gr Basket League, τη Δόξα Λευκάδας.

Το "παρών" έδωσαν μάλιστα πολυάριθμοι φίλαθλοι του Ιωνικού, δημιουργώντας "καυτή" ατμόσφαιρα στο κλειστό του Πλάτωνα. Ο σύλλογος της Νίκαιας τους ευχαρίστησε για τη βοήθεια τους στη νίκη επί του Περιστερίου με την ακόλουθη ανακοίνωση:

" Μέσα σε μία εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι του Ιωνικού Νικαίας, η Ομάδα μας κατάφερε να πάρει μια σπουδαία νίκη απέναντι στο Περιστέρι, που προέρχεται από την Α2, για τη δεύτερη αγωνιστική της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι φίλαθλοι μας δε σταμάτησαν να εμψυχώνουν το Μάριο Γούναρη και τους παίκτες του ούτε στιγμή στη διάρκεια του χθεσινού ματς μην αφήνοντας τα περιθώρια στους αντιπάλους να βρουν ρυθμό μέσα στον αγώνα και να διεκδικήσουν τη νίκη. Το αποτέλεσμα ήταν να πάρουμε μία σπουδαία νίκη και να στηθεί μια μικρή γιορτή στο τέλος του ματς με τους παίκτες της Ομάδας μας και τον απίστευτο κόσμο μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σ' όλους όσους βρέθηκαν στο Κλειστό του "Πλάτωνα" και σας περιμένουμε και πάλι την Τετάρτη (20/09,17:00) στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Δόξα Λευκάδας".

Παρακολουθήστε τις κορυφαίες στιγμές του Ιωνικού από το χθεσινό ματς:

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ