Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Η "βόμβα" της χρονιάς στο ελληνικό μπάσκετ: Στον Ιωνικό Νικαίας ο Στιβ Μπαρτ!

BASKET LEAGUE / ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στην πιο ηχηρή μεταγραφή ξένου παίκτη στην ιστορία της Α2 προχώρησε ο Ιωνικός Νικαίας που αγωνίζεται ακόμη στη Β' Εθνική, αλλά "έκλεισε" τον Στιβ Μπαρτ Τζούνιορ για την περίοδο 2018/19.

Απίστευτο και όμως... Ιωνικό! Μία ημέρα αφότου ο Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας εξασφάλισε την μαθηματική παραμονή του στην Stoiximan.gr Basket League, ο Ιωνικός Νικαίας ολοκλήρωσε την πιο ηχηρή μεταγραφή ξένου παίκτη στην ιστορία της Α2 κατηγορίας.

Η ομάδα του Βαγγέλη Τσάπα μπορεί να αγωνίζεται ακόμη στην Β' Εθνική, καθώς μένουν δύο αγωνιστικές για το φινάλε του πρωταθλήματος, έχει όμως "κλειδώσει" εδώ και καιρό την άνοδό της στην Α2 και με στόχο το φθινόπωρο του 2019 να βρίσκεται στη μεγάλη κατηγορία, έκλεισε τον σούπερ σκόρερ Στιβ Μπαρτ Τζούνιορ , που στα 34 χρόνια του θα αναλάβει τον ρόλο του ηγέτη σε μία από τις πιο ιστορικές ομάδες του ελληνικού μπάσκετ.

Ο Βαγγέλης Τσάπας είχε φροντίσει για την προσθήκη του Μπαρτ στον Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας και βλέποντας τι μπορεί να κάνει ο Νεοϋορκέζος ύψους 1μ.89 γκαρντ, αποφάσισε να τον κρατήσει στην Ελλάδα για να ανεβάσει εκείνος το επίπεδο της Α2 την ερχόμενη περίοδο.

Στην Νίκαια θα κρατήσουν τον βασικό κορμό που έκανε πρωταθλητισμό στο φετινό πρωτάθλημα της Β' Εθνικής και αρκετούς μήνες πριν την έναρξη του επόμενου πρωταθλήματος, η ανυπομονησία του κόσμου είναι τεράστια. Αν ο Κέιντρεν Κλαρκ έκανε την διαφορά φέτος με την φανέλα του Περιστερίου, ο Στιβ Μπαρτ Τζούνιορ θα κάνει κάτι περισσότερο.

Σε επτά αγώνες με τον Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας, ο Μπαρτ έχει 21.4 πόντους (61.1% στα δίποντα, 37.5% στα τρίποντα, 88.6% στις βολές), 2.4 ριμπάουντ, 2.4 ασίστ και 21 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 28.26 λεπτά συμμετοχής. Έβαλε 28 πόντους στον Άρη, 29 πόντους στο Ρέθυμνο, 18 πόντους στον Κολοσσό Ρόδου, 17 στον Κόροιβο Αμαλιάδας, 28 στην ΑΕΚ, 8 στο Λαύριο (ήταν τραυματίας) και 22 στον Ολυμπιακό με 18 στο δεύτερο μέρος.

Ο Ιωνικός θα είναι η 23η ομάδα στην καριέρα του Μπαρτ που έχει παίξει κατά σειρά σε: Νόρθιστ Πενσιλβάνια Μπρέικερς, Ολυμπιάδα Πάτρας, Μπενφίκα, Νοβάρα, Ιρόνι Ασκελόν, Μενόρκα, Απόλλωνα Λεμεσού, Φέρο, Ντνίπρο, Τόφας Μπούρσα, Αβτοντόρ Σαράτοφ, Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης, Ζιελόνα Γκόρα, Φουενλαμπράδα, Ατλέτικος ντε Σαν Ζερμάν, Μπάιμπλος Κλαμπ, Γκουιζού Σενχάνγκ, Απόλλωνα Πάτρας, Σατζέσε, Κασίκες ντε Χουμακάο, Σανάτ Ναφτ Αμπαντάν, Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας.

Δείτε το post του Βαγγέλη Τσάπα:

Η "βόμβα" της χρονιάς στο ελληνικό μπάσκετ: Στον Ιωνικό Νικαίας ο Στιβ Μπαρτ!

Δείτε VIDEOS με κάποιες από τις καλύτερες στιγμές του έμπειρου γκαρντ από το πρόσφατο παρελθόν του:



TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ