Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Δάφνη Δαφνίου τίμησε τον Σκουρτόπουλο

Η Δάφνη Δαφνίου τίμησε τον Σκουρτόπουλο

Η Δάφνη Δαφνίου τίμησε τον Θανάση Σκουρτόπουλο, ο οποίος στάθηκε στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα των δυτικών προαστίων.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος ήταν το τιμώμενο πρόσωπο στη φιέστα της Δάφνης Δαφνίου και ο ομοσπονδιακός προπονητής μίλησε για την φιλοσοφία της ομάδας των δυτικών προαστίων.

Η Πεντέλη στο πλαίσιο της 29ης και προτελευταίας αγωνιστικής της Β' Εθνικής επιβλήθηκε (79-78) εκτός έδρας της Δάφνης Δαφνίου, η οποία, όμως, έχει εξασφαλίσει την άνοδο στην Α2 και πραγματοποίησε τη φιέστα για την επιτυχία της.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, ο οποίος βραβεύτηκε από τους γηπεδούχους, δήλωσε πως η Κυριακή (12/5) ήτα ν "μια πολύ μεγάλη μέρα για την Δάφνη Δαφνίου, της οποίας η σύνθεση είναι παράδειγμα για τον οποιονδήποτε. Στη σύνθεσή της υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός νέων, ταλαντούχων και φρέσκων παιδιών που με την φιλοδοξία και την σκληρή δουλειά τους έφεραν το αποτέλεσμα που βλέπουμε σήμερα. Νομίζω πως είναι ένας οδηγός για το πώς πρέπει να κινούνται όλες οι ομάδες και πιστεύω πως αυτό δείχνει πως υπάρχει μία μεγάλη συνέχεια για την ομάδα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ